‘28 dagen vega’ is een complete gids vol lekkere vegetarische recepten waardoor je binnen een mum van tijd de overstap naar vegetarisch eten kunt maken. Door 28 dagen je eetgewoonte aan te passen en de duidelijke weekmenu’s te volgen, weet je precies wat je moet doen. Dit handige en praktische kookboek is er voor iedereen die wil overstappen op vegetarisch eten. Na een geïllustreerde uitleg over de positieve impact van een vegetarisch dieet op de planeet en je lichaam, volgen tips over hoe je de gezonde voedingsstoffen uit vegetarisch eten binnen kunt krijgen. De gevarieerde eetwissels in ’28 dagen vega’ laten bijvoorbeeld zien dat je gehakt prima kunt vervangen door linzen. Daarnaast zit het kookboek bomvol handige basisrecepten voor dressings, spreads, bijgerechten en toppings, waarmee je vegetarisch eten naar een hoger niveau kunt tillen. Met ‘28 dagen vega’ was vegetarisch koken nog nooit zo makkelijk.
Makkelijke en smaakvolle gerechten voor in de oven. In het nieuwe kookboek ‘De makkelijke bakplaat’ van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van ‘De zoete bakplaat’ en ‘De groene bakplaat’ is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd een kookboek vol heerlijke recepten te creëren. Denk aan sardientjes met paprika en amandelen of een heerlijke bietjes-plaattaart met dille en blauwe kaas. Natuurlijk heeft Rukmini Iyer ook in dit boek aan cakes, desserts en snacks gedacht. Met ‘De makkelijke bakplaat’ heb je in een oogwenk een heerlijke maaltijd op tafel. Snijd de ingrediënten, meng ze op de bakplaat en laat de oven het werk doen. ‘De makkelijke bakplaat’ is een must-have voor in iedere keuken.
In het kleurrijke ‘Vegan party food’ vind je de lekkerste en origineelste vegan gerechten en hapjes om te serveren op feestjes. Jason Tjon Affo heeft in dit boek veganistische recepten ontwikkelt voor elke gelegenheid. Verwen je geliefde met roze risotto tijdens een romantische date night, maak bij een brunch indruk op je vrienden met matchatompoucen en serveer zoetzure tempésticks als party food op je verjaardagsfeestje. Uiteraard ontbreken ook de cocktailrecepten en ultieme hangover-gerechten niet. Met wie ga jij je feestje vieren? ‘Vegan party food’ is het vervolg op het succesvolle ‘Vegan soul food’.
Pesto van radijsloof met ricotta, gepekelde venkelstelen, met koffiedik gestoofde groenten... Wat als we onze maaltijden meer diepgang zouden geven met ingrediënten die we meestal links laten liggen?
RECEPTEN VOOR ELKE DAG ZONDER VERSPILLING Pesto van radijsloof met ricotta, gepekelde venkelstelen, met koffiedik gestoofde groenten... Wat als we onze maaltijden meer diepgang zouden geven met ingrediënten die we meestal links laten liggen? Dat is het doel van Zero Waste, een boek waarmee we een nieuwe manier van koken zonder verspilling willen introduceren. Dankzij de toepassing van Augmented Reality in Zero Waste kunt u met uw smartphone of tablet ook filmpjes bekijken van de manier waarop sommige recepten klaargemaakt worden.
Met de 68 natuurlijke remedies in Groene boost voor vrouwen leer je om met de kracht van de natuur zelf je hormonen in balans te brengen en vervelende kwaaltjes te behandelen. De theeën, tonics, smoothies en zalfjes kunnen een positieve invloed hebben op menstruatieklachten, hormonale disbalans en (peri)menopauzeverschijnselen. Maak bijvoorbeeld eens een slaapthee van valeriaanwortel, een massage-olie tegen menstruatiekramp, een tinctuur voor hormonale balans, een crème tegen hoofdpijn of een gezichtsserum met kruiden.
De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.
Dit is hét boek voor beginnende (jonge) vegans! Vegan is geen trend, maar een nieuwe manier van eten. Maar je wilt natuurlijk wel lekker en gevarieerd eten en zorgen dat je voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Be more vegan legt alles uit over veganisme en hoe je zo gezond en leuk mogelijk plantaardig leeft. Minstens zo belangrijk zijn de 50 heerlijke recepten. Van ontbijtrepen met banaan en zomerfruit tot mini-flatbreadpizza’s en van quesadilla’s met zoete aardappel, champignon en mais tot karamel-chocopuddinkjes; once you go vegan, you never go back!
Boerenkool superfood heeft internationaal een vlucht genomen als uiterst gezond ingrediënt. In dit kookboek vind je geen stamppotten, maar recepten voor 44 gezonde gerechten en 25 drankjes met superfood boerenkool. Maar ook met andere koolsoorten, zoals de steeds bekender wordende palmkool. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan groene hummus, boerenkoolchips, gegrilde garnalentaco's en Griekse boerenkoolsalade, maar ook aan groene smoothies en reinigende shots. Boerenkool superfood nummer 1!
Of je nou 100% vegan bent of gewoon iets vaker plantaardig probeert te eten, het vinden van goede én lekkere zuivelvervangers kan lastig zijn. Maar daar komt nu verandering in. Marleen Visser leert je hoe je alle soorten vegan zuivel makkelijk zelf thuis kunt maken. Denk aan plantaardige drankjes, maar ook aan heerlijke cashewkaasjes, plantaardige chocolademousse of een vegan meringue. Dat is pas smullen geblazen!
Nu kun je jouw favoriete bananabread ook zelf maken! Bananbread is heerlijk, verwarmend en veelzijdig. In dit boek vind je meer de allerlekkerste recepten voor bananabread. Bakken maar!
Moderne variaties
In dit boek vind je eindeloos veel inspiratie voor bananabread. Naast een klassiek recept voor bananabread, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananabread uit jouw favoriete koffietentje krijgt met deze recepten serieuze concurrentie...
Ontbijt, snack én toetje
Bananabread is zó veelzijdig! Pak helemaal uit met chocolade, karamel en noten en je hebt de perfecte verjaardagtraktatie. Of hou het simpel met banaan en wat kaneel als een ontbijt to-go. Of wat dacht je van bananabread met framboos en pistache, of met roomkaas-cranberry? Eigenlijk kan banabread altijd!
Meer dan 30 variaties op dit gezonde tussendoortje!
Koken uit blik is snel, makkelijk, goedkoop en gezond. En je hebt bijna altijd wel wat blikken in huis. Dus plunder je voorraadkast, want je kunt een hoop bijzonders maken met die blikjes! Combineer wat voorraadkastbasics met enkele verse ingrediënten om een verrassende maaltijd, snelle meeneemlunch of indrukwekkend dessert te creëren. Hoe klinkt bijvoorbeeld chili met jackfruit en kidneybonen? Of makreeltaco’s? En wat dacht je van cannellinibonensoep of kokospannacotta? Trek open dat blik en geniet!
Hoe kun je ervoor zorgen dat wat je eet zowel goed is voor jezelf als voor de planeet? In dit boek nemen de Zweedse Lina en Mia van het populaire lifestyleplatform Food Pharmacy je mee in hun zoektocht naar een betere gezondheid voor mens en aarde. Wat we eten heeft namelijk enorme invloed op het klimaat, maar met een paar simpele aanpassingen in je dieet kun je je CO2-voetafdruk enorm verminderen.
Met het gezondheidskompas in dit boek leer je te ‘jagen’ op goede voeding. De opbrengst van die jacht tover je met de 60 klimaatvriendelijke recepten om in een heerlijke voedzame maaltijd. Goed voor jou én goed voor de planeet, what’s not to like?
De succesvolle auteur van 'Veg!' en 'Heel veel veg!' richt zich in 'Eten als de beste!' op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig.
De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboulé, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk!
Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder 'Het gevecht tegen overgewicht'. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.
In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.
Gebruik je blikopener eens wat vaker, eten uit blik is lekker! 100 recepten met de blikopener bevat een keur aan bijzondere en verrassende gerechten uit blik. Gerechten waarbij het niet alleen een kwestie is van een blik opentrekken! In dit boek staan 100 inspirerende recepten waarin niet geheel toevallig een blik gebruikt wordt. Denk aan blikjes die je meeneemt uit het buitenland; choucroute met confit de canard of miniartisjokpizza’s. Of juist aan de meest alledaagse blikken die iedereen wel in de kast heeft staan, zodat je bijvoorbeeld snel maïspannenkoekjes en salade van witte bonen met geitenkaas en rode ui kunt maken. Verder vind je een heel hoofdstuk gewijd aan soepen, niet uit blik, wel mét blik! Het laatste, zoete, hoofdstuk is gevuld met allerlei heerlijke taarten en desserts, waarvan je niet wist dat daar blik aan te pas zou kunnen komen…
Het klassieke kookboek 'Wannée' is nog steeds het naslagwerk voor betrouwbare en lekkere basisrecepten voor koks van alle niveaus
Wannée is enorm populair: er zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en het is na ruim 100 jaar nog steeds hét naslagwerk voor betrouwbare basisrecepten voor koks van alle niveaus. Met handige basistechnieken, kooktips en informatie over actuele culinaire ontwikkelingen hoort dit veelgeprezen standaardwerk ook bij jou in de kast thuis. Deze hedendaagse, gebonden editie is door culinair journalist Anne Scheepmaker volledig herzien en geactualiseerd en wordt ingeleid met een voorwoord van culinair historica Charlotte Kleyn.
Voor het eerst sta je echt op eigen benen. Dat is leuk, tot je ontdekt dat de borden zichzelf niet wassen en je lakens ook niet. En dat je eigenlijk nooit goed hebt opgelet toen je ouders je uitlegden hoe de thermostaat werkt en waar de groene zeep voor is. Daar is dit handige boek voor. Alles wat je nooit hebt willen weten over het huishouden, in overzichtelijke hoofdstukken en op alfabetische volgorde, van poetsen tot strijken en van behangen tot elektra, en nog véél meer, inclusief (digitale) veiligheid, je buitenruimte en tips voor duurzaam en geldbesparend wonen!
Smoor de keukendiscussies met de heerlijke recepten uit 'Hem versus haar'
Samenleven met je partner kan natuurlijk één groot feest zijn, maar in de keuken ontstaan nog wel eens discussies. Hockeyster Ellen Hoog en haar man Kelvin de Lang weten hier alles van. Zo eet zij graag plantaardig met veel groente, fruit en af en toe vis. Hij wil juist graag extra koolhydraten, eiwitten en zo nu en dan een stukje vlees. Gelukkig hebben ze dé oplossing voor stellen die hier ook mee worstelen: in Hem versus haar staan heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor met een twist voor hem en haar. Met dezelfde basis maak je twee verschillende gerechten zodat jullie beiden kunnen genieten. Maak bijvoorbeeld portobello’s met parelcousous en spinazie met voor haar geitenkaas en rucolapesto en voor hem spicy gehakt en gesmolten kaas. Of burgers met avocado met voor haar een kabeljauwburger en voor hem een traditionele runderburger. Sluit af met lekkere red velvet pannenkoeken met fruit voor haar en American pancakes met stroop en poedersuiker voor hem. Met af en toe met een mini-portie voor dochter(tje) Bowie.
Met 1 basisgerecht 3 bonusgerechten 0 restjes kook je de hele week lekker, gevarieerd en zero waste
Wil jij ook lekker, gevarieerd én zero waste eten? Het is simpel: bereid 1 heerlijk gerecht en met wat over is kies je uit 3 bonusrecepten zodat je 0 restjes overhoudt. Dit kookboek biedt 19 fantastische basisgerechten en 62 originele receptideeën voor de leftovers. Gerechten als pulled pork, groentecurry of visstoofpot zijn op zichzelf al heerlijk, maar je kunt ze ook perfect gebruiken als basis voor andere maaltijden. Handig voor als je wat porties overhoudt, of als je goed voorbereid aan de week wilt beginnen. Maak bijvoorbeeld op zondag een grote pan bolognesesaus en gebruik een deel daarvan als basis voor moussaka, empanada´s of pizza bolo. Of geniet van een ratatouille en maak met de restjes shakshuka, Spaanse soep of een ovenschotel met witvis. Eenvoudig, verrassend en lekker!
Charlie’s Kitchen staat voor energie, balans en positiviteit. Na haar burn-out heeft Charlotte de Jong het haar missie gemaakt om anderen te helpen aan een energiek leven waarin genieten voorop staat. Belangrijk voor een leven in balans is goed voor je lichaam zorgen door gezond eten en beweging, maar juist ook af en toe een avond op de bank ploffen met een chocoladereep. Natuurlijk mag een goed glas wijn en een echt gesprek niet ontbreken. Dat is wat Charlotte noemt met elkaar verbinden en in balans zijn! In dit kookboek staan lekkere, snelle, voedzame en makkelijke gerechten die ervoor zorgen dat je gedurende de dag genoeg brandstof hebt. Denk aan overnight oats met blauwe bessen, een healthy clubsandwich met kip of runderreepjes met pompoen en quinoa.
Veganistisch koken ingewikkeld en tijdrovend? Welnee! In 5 ingrediënten vegan laat Katy Beskow zien hoe je met slechts vijf ingrediënten een heerlijke plantaardige maaltijd in elkaar zet. Met 100 veelzijdige recepten van ontbijtjes tot lunchgerechten, van soepen tot sauzen en van diners tot desserts, zit er voor elk moment wel iets lekkers bij. Wat dacht je van een bloemkool-mangosalade, een pasta met romige champignons gemarineerd in witte wijn of een enchilada met zoete aardappel? Met een zelfgemaakt watermeloenijsje toe? Simpel, snel, lekker en allemaal hartstikke gezond!
In dit prachtig gefotografeerde boek komen de smakelijkste lasagnerecepten aan bod. Het begint met een hoofdstuk dat de basisrecepten voor de pastavellen en de verschillende sauzen en vullingen bespreekt. Daarna volgen overheerlijke recepten voor lasagne met vlees, groente en vis. Het boek besluit met de meest kostelijke, gegratineerde pasta's uit de oven.
In De wereldse bakplaat neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip tandoori met munt in Azië. In het Midden-Oosten schuiven we een Perzische kruidenfrittata in de oven en we sluiten in Europese stijl af met een hartige taart. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen!
Gezonde recepten? Wanneer je een keer geen tijd of inspiratie hebt om voedzame en gezonde recepten klaar te maken, grijp dan niet naar afhaaleten, kant-en-klare maaltijden of zware pastagerechten. Want in 'Licht!' heeft Hugh Fearnley-Whittingstall 170 simpele, goedkope en vooral gezonde recepten verzameld. De recepten zijn allemaal tarwe- en zuivelvrij, maar daarom niet minder smaakvol of voedzaam.
Na het succes van 'Veg!' staat dit vierde River Cottage-kookboek in Nederland: 'Licht!' volledig in het teken van gezonde recepten.
Verlang je ook zo naar die lange, lome zomerdagen waarop niets hoeft en alles mag? Ontspannen met familie en vrienden rond de tuintafel. Met deze stoere culinaire geschenkdoos ben je perfect voorbereid en kom je direct in de juiste sfeer.
Het cadeaupakket bestaat uit een stoere omdoos van kraftkarton in de vorm van een groot boek. Als je het omslag openslaat, vind je binnenin handige accessoires en een prachtig kookboek vol weetjes en tips, leuke ideeën en natuurlijk heerlijke recepten voor feestelijke cocktails in alle soortenen smaken. Breng de flessen naar buiten en en stirrin'!
Culinair cadeau, recepten en accessoires
Verlang je ook zo naar die lange, lome zomerdagen waarop niets hoeft en alles mag? Ontspannen met familie en vrienden rond de tuintafel, een glaasje binnen handbereik, terwijl het eten zachtjes op het rooster gaart. Met deze stoere culinaire geschenkdoos ben je perfect voorbereid en kom je direct in de juiste sfeer.
Het cadeaupakket bestaat uit een stoere omdoos van kraftkarton in de vorm van een groot boek. Als je het omslag openslaat, vind je binnenin handige accessoires en een prachtig kookboek vol weetjes en tips, leuke ideeën en natuurlijk heerlijke recepten voor op de barbecue. Ontsteek het vuur, breng de flessen naar buiten en startgrillin'!
Houd je van koken of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kookliefhebber, dan is dit nieuwe culinaire geschenkpakket een schot in de roos. Deze bestaan uit een stoere omdoos van kraftkarton in de vorm van een boek. Als je het omslag openslaat, vind je binnenin mooie accessoires en een prachtig kookboek vol uiteenlopende recepten, leuke weetjes en handige tips. Je kunt direct aan de slag! De twee nieuwe titel laat je thuis genieten van de hoogstaande koffiecultuur.
In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen (30 min.), shakshuka uit de oven (45 min.) of gevulde pompoen met salie en geitenkaas (1 uur). Snijd de groenten, verdeel over de bakplaat, ga ontspannen achterover zitten en laat de oven het werk doen.
Dit boek viert peulvruchten in alle verschijningsvormen, zowel vers als gedroogd, gekiemd of uit blik. Van Pakistaanse pakora tot Braziliaanse bonenballetjes met garnaal-pindavulling en van pittige linzensoep met limoen en kokosmelk tot een stoofpotje met kikkererwten, pompoen en dadels. Bovendien leer je hoe je zelf in 15 minuten de lekkerste hummus, falafel en tofu maakt.
Simply daytox is meer dan alleen een detox; het is jouw individuele wegwijzer naar een gezond, evenwichtig en gelukkig leven.
Detox met Kyra de Vreeze
De beste detox focust zich niet alleen op voeding. Want voeding is maar een onderdeel van ons drukke leven: hoe gezond je eten ook is, het zal de wereld niet vertragen.
Met behulp van Simply daytox leer je dat wel te doen. Dit zevendaagse eet- en leefprogramma helpt je op alle niveaus te versimpelen: je gaat eenvoudiger koken, eten en leven, je vertraagt, ruimt op en krijgt inzicht in wat essentieel is voor jouw persoonlijke gezondheid en geluk. Daardoor krijg je tijd, helderheid en een gevoel van ruimte en rust. Je ontspant en leert van je leven te genieten.
Praktische oefeningen en makkelijke recepten
Een detox op alle gebieden: detoxrecepten, yoga, praktische lifestyle en (schrijf)oefeningen om eenvoudiger te leven. De recepten bevatten niet meer dan zes betaalbare en makkelijk verkrijgbare ingrediënten, en de gerechten staan binnen 15 minuten op tafel. Van Kyra de Vreeze zijn ook verschenen: Daytox en Easy yoga.
Eindelijk weer een goed bakboek!
Strakke vormgeving en snelle recepten
Het strak vormgegeven boek toont op de linkerpagina steeds de (weinige!) ingrediënten en op de rechterpagina het heerlijke eindresultaat.
Tussen de 86 bakgerechten zitten klassieke recepten als tulband en boterkoek, maar ook meer bijzondere combi's, zoals yoghurt-pistachetaart of taart met chocolade en abrikoos. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën gemakkelijk, fruit, no-bake, glutenvrij, groenten.
Zesde deel in de Easy serie
Susie Theodorou is de auteur van Cake Easy. Cake easy is inmiddels al het zesde deel in de Easy serie. O.a. zijn ook verkrijgbaar: Granen easy, Pasta easy, Salade easy, Dessert easy en Bruschetta easy.
Macarons, cupcakes en cakepops, maar ook whoopies, brownies, madeleines en petitfours: alle gebakstrends van het moment samen in één heerlijk boek. Dit boek is op zich al een snoepje om naar te kijken, en de romantische, pastelkleurige foto's zorgen ervoor dat je zin krijgt om ook zelf zoete kunstwerkjes te gaan maken - een passievruchtenmacaron of gemarmerde hazelnootbrownies, om maar eens wat te noemen. En zelfs dropcupcakes behoren tot de mogelijkheden...
Combineer met de voorraad uit je keukenkastje en zet elke dag de meest verrassende gerechten in een handomdraai op tafel.
Heerlijke gerechten zonder boodschappenlijstje
De insteek van Keukenkastje is: iets lekkers en voedzaams bereiden zonder dat het te
veel tijd of moeite kost. Geen ingewikkelde of dure ingrediënten dus, maar een paar vaste ingrediënten uit de keukenkast combineren met wat kruiden of specerijen en enkele verse ingrediënten uit de winkel, en daar dan wat bijzonders van maken. Van die gerechten die niet kunnen mislukken, die toch heerlijk smaken en waarvoor je geen ellenlange boodschappenlijst nodig hebt - én waarvoor je niet de hele avond in de keuken hoeft te staan!
Koken met de voorraad uit je keukenkastje
In de ideale wereld staat ons keukenkastje vol lekkernijen. In de werkelijkheid ziet dat er heel anders uit. Maar met de restjes die op de plankjes in je keuken staan, kun je eindeloos variëren, als je maar weet hoe! Met Keukenkastje komt daar verandering in en ontdek je dat je keukenkastje een eindeloze bron van inspiratie is.
Met Vega hapjes easy tover je in een mum van tijd heerlijke vegetarische gerechtjes op tafel. Tussen deze meer dan tachtig recepten is genoeg inspiratie te vinden. Van za'atar popcorn tot mini-halloumiburgers en van tomatenlinzenchutney tot spring rolls.
In Vega hapjes easy zie je op de linkerpagina de (weinige!) ingrediënten afgebeeld en op de rechterpagina het supereenvoudige en lekkere eindresultaat. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën smaakmakers, dips, hapjes en een hoofdstuk met veganistische hapjes.
In dit Basisboek Japan maak je op een relaxte manier kennis met Japans koken. De Japanse keuken staat bekend om zijn verfijnde techniek en uiteenlopende smakenpalet. Maak kennis met de verschillende toepassingen van miso, maak de heerlijkste ramen en leer hoe je zelf de heerlijkste sushi rolletjes bereidt. In Basisboek Japan staan traditionele recepten met een moderne twist. De recepten zijn toegankelijk, de ingrediënten goed verkrijgbaar en je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan.
Wat kun je allemaal maken met een handjevol verse tomaten of een blik gepelde tomaten? Een heleboel volgens dit boek. Je vindt er 34 recepten voor feestelijke gerechtjes in die allemaal tomaat als basis hebben. Maak bijvoorbeeld eens tarte tatin van tomaten of een bloody-marygranita. En wat dacht je van courgettecannelloni of een tomatencurry. De gerechtjes in dit boek zijn allemaal heel feestelijk en geschikt om te delen. Ze staan bovendien in een mum van tijd op tafel.
Het boek Muesli & Granola is geschreven door Catherine Kluger. Het kookboek staat boordevol inspiratie voor geweldige ontbijten en natuurlijk ook heerlijke, en gezonde, tussendoortjes! Voorin het boek staat een opsomming met uitleg over de verschillende ingrediënten die je voor muesli en granola kunt gebruiken en waarmee je eindeloos kunt variëren.
Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten. Met dit kookboek kan je het hele jaar heerlijke en diverse muesli en granola recepten eten.
Zonder ingewikkelde materialen (en meestal zelfs zonder oven) binnen 10 minuutjes de heerlijkste desserts op tafel zetten? Dat is Dessert easy. Met 78 desserts en 8 sauzen zit er altijd wel een inspirerend recept tussen.
Strakke vormgeving en snelle recepten
Zoetekauwen kunnen aan dit boek hun hart ophalen! Het boek is strak vormgegeven: op de linkerpagina staan steeds de (weinige!) ingrediënten afgebeeld en op de rechterpagina zie je het geweldige eindresultaat. Verrassend makkelijke én smaakvolle combinaties. Hoe klinkt bijvoorbeeld semifreddo met passiefruit? Of een proseccosorbet? Of een verrassend combi als tiramisu met kersen mini-pavlova's met nectarine en mango?
Vijfde deel in de Easy serie
Anna Helm Baxter schreef dit smaakvolle kookboek over de meest originele toetjes. Dessert easy is inmiddels al het vijfde deel in de Easy serie. O.a. zijn ook verkrijgbaar: Granen easy, Pasta easy, Salade easy en Bruschetta easy
Ontdek hoe makkelijk het is om stralend en gezond te zijn met zelfgemaakte beautyproducten! In Beauty & Food vind je meer dan 30 DIY beautyrecepten!
Beauty & food
In Beauty & Food ontdek je de meest gezonde soorten fruit, groente, olie en kruiden. Lees welke unieke eigenschappen deze ingrediënten bevatten, en maak er de lekkerste gerechten of fijne beautyproducten van!
Natuurlijke ingrediënten
Ontdek zelf de kracht van natuurlijke ingrediënten. Zelfgemaakte beautyproducten maken je zowel van binnenuit als van buiten nóg mooier. Ontdek zelf wat de natuur voor jou kan doen!
In deze categorie vind je recepten voor elke gerecht. Of je nu houdt van uren in de keuken staat, tot een simpel gerecht: hier vind je kookboeken voor elk moment en gelegenheid. Van vegetarische kookboeken en recepten voor smoothies tot bbq-gerechten en salades.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Cookie
Duur
Omschrijving
cookielawinfo-checkbox-analytics
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional
11 months
The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy
11 months
The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.