Brood bakken

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (1)
Uitvoering
Hardcover (4)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal

Toont alle 2 resultaten

Aanbieding!

Oma’s klassiekers

Licht beschadigd
Stichting Oma's Soep
Nieuwprijs Onze prijs: 15,99 In winkelmand

In 'Oma's klassiekers' (het derde deel in de succesvolle reeks van Stichting Oma's Soep) delen onze favoriete oma's en opa's dit keer hun échte klassiekers. Maak oma Maggy's heerlijke Gelderse omelet of duik de keuken in om de superlekkere boterkoek van oma Froukje op tafel te toveren. Bereid de heerlijke garnalencocktail van oma Adrie als voorgerecht, serveer romige aardappelpuree bij de gevulde varkenshaas van opa Hans en sluit af met oma Clara's smakelijke stoofpeertjes met vanille-ijs. Voor ieder moment op de dag is er wel een klassieker om op tafel te zetten. In 'Oma's klassiekers' ontdek je niet alleen de nostalgische recepten van oma en opa, maar lees je ook prachtige verhalen en anekdotes over de oma's en opa's wiens recepten dit boek sieren. 'Oma's klassiekers' is een must-have voor fans van 'Oma's soep' en 'Oma's stamp- en stoofpotjes' en voor liefhebbers van de nostalgische keuken.

Van elk verkocht boek gaat er € 1,- naar stichting Oma's Soep.

Lees verder
Aanbieding!

Hoe bak ik brood

Licht beschadigd
C_line Hughes;Emmanuel Hadjiandreou
Nieuwprijs Onze prijs: 15,99 In winkelmand
Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met meer dan 60 eenvoudige, stap voor stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenrbood. Daarnaast is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Verder leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken.
Lees verder