Oosters

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (2)
Uitvoering
Hardcover (6)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal
Nederlands (1)

Toont alle 6 resultaten

Aanbieding!

Chinees!

Licht beschadigd
Suzie Lee
Nieuwprijs Onze prijs: 14,99 In winkelmand
In 'Chinees!' van Suzie Lee vind je authentieke Chinese recepten waarmee je gewoon thuis van je favoriete Chinese gerechten kunt genieten. Zowel de beginnend kok als de fervente liefhebber van Chinees eten kijkt zijn ogen uit in 'Chinees!'. Leef je uit door pannenkoekjes met pekingeend of viskoekjes met pittige dip te bereiden of ga voor een smakelijke eenpans-runderstoof met rijst of snelle mapo tofu. Ook heerlijke recepten voor dimsum, chili-olie en noedels mogen niet ontbreken. Dit handige kookboek staat bomvol tips, leuke anekdotes en makkelijke recepten. Zo heb je alles in huis om hét perfecte Chinese feestmaal op tafel te toveren.
Lees verder
Aanbieding!

Kin Thai

Licht beschadigd
John Chantarasak
Nieuwprijs Onze prijs: 14,99 In winkelmand

In 'Kin Thai' van John Chantarasak maak je kennis met de authentieke en smakelijke Thaise keuken. Elke regio van Thailand kent haar eigen unieke culinaire geschiedenis. In dit boek zul je met al deze Thaise regio's kennismaken door heerlijke gerechten te proeven. Met meer dan 75 recepten heb je al snel de authentieke smaken van deze geurige en smakelijke keuken onder de knie - met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt of toko kunt kopen. Maak heerlijke viskoekjes met ingelegde komkommer, kurkumasoep met patrijs of een klassieke pad thai. Zin in zoet? In 'Kin Thai' vind je ook heerlijke Thaise desserts, zoals mango met zoete kleefrijst. Door deze heerlijke gerechten waan je je in één hap in het prachtige Thailand. 'Kin Thai' is daarom hét perfecte kookboek voor de liefhebber van de Thaise keuken.

John Chantarasak is half Thais, half Brits en werkt al jaren als chef in Londen. Na een opleiding bij Le Cordon Bleu in Bangkok en werkervaring in de keuken van Nahm - een van de beste Thaise restaurants ter wereld - besloot John zijn Thais-Britse achtergrond samen te brengen in zijn receptuur.

Lees verder
Aanbieding!

Bakplaat-serie – India Express

Rukmini Iyer
Nieuwprijs Onze prijs: 9,50 In winkelmand

Ontdek makkelijke Indiase gerechten met 'India Express' van de koningin van de bakplaten: Rukmini Iyer. In 'India Express' laat Rukmini zich inspireren door haar Indiase roots en de recepten van haar ouders en haar familie uit India. Dit kleurrijke kookboek staat boordevol vis- en vega(n) recepten die je zo op tafel zet.

Minimale inspanning, groots resultaat, zoals we van Rukmini gewend zijn. Stap aan boord en ontdek gerechten uit álle streken van India. Zet een geweldig feestmaal op tafel met de lekkerste Indiase gerechten als biryani, gefrituurde groenten en curry's. Soms met een twist, soms klassiek. 'India Express' van Rukmini Iyer is een onmisbaar kookboek voor iedereen die de authentieke smaak van India wil ontdekken en perfect voor fans van de bakplaat-boeken.

Lees verder
Aanbieding!

YOKO

Yoko Inagaki
Nieuwprijs Onze prijs: 24,99 In winkelmand

Ontdek authentieke recepten en mooie verhalen uit Japan met 'YOKO' van Yoko Inagaki en Christel van Bree. 'YOKO' geeft een uniek inkijkje in de Japanse keuken en cultuur. Niet alleen door de lekkere gerechten, maar ook door prachtige verhalen en foto's. Door de ogen van Yoko zien we de traditionele kant van Japan, maar ook de moderne invloeden van buitenaf die inmiddels met het land zijn verweven. Om de heerlijkste Japanse gerechten te creëren, bezocht Yoko onder meer misoboerderijen en leerde ze de fijne kneepjes van een ware sojasausgoeroe. Alle gerechten in dit authentiek Japanse kookboek bevatten typische Japanse ingrediënten als sojasaus en miso, en stralen de eenvoud uit die Japan zo kenmerkt. 'YOKO' is perfect voor iedereen die de Japanse keuken wil ontdekken en een stukje Japan in huis wil halen.

Christel van Bree en Yoko Inagaki ontmoetten elkaar in Japan wanneer Yoko besluit voor buitenlandse gasten te gaan koken. Via haar reisorganisatie Dimsum Reizen laat Christel Japanliefhebbers kennismaken met de Japanse keuken door ze te koppelen aan locals. Zo ook aan Yoko, die zich inmiddels heeft ontwikkeld tot volwaardige thuischef en gids van foodtours. Samen met vormgever Aleid Bos brengen zij Yoko's visie tot leven in 'YOKO'.

Lees verder
Aanbieding!

Basisboek India

Licht beschadigd
Amandip Uppal
Nieuwprijs Onze prijs: 12,50 In winkelmand
In dit Basisboek India maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. Nog onervaren koks kunnen zodoende zelfvertrouwen opbouwen, terwijl ervaren koks meer hun creatieve kant aangesproken zullen zien. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel traditionele favorieten als klassieke gerechten uit Noord- en Zuid-India passeren de revue. Alle recepten blijven trouw aan Indiase tradities, maar zijn tegelijkertijd geschikt voor het hedendaagse koken: zo veel mogelijk van tevoren dingen bereiden, en makkelijk boodschappen doen. Basisboek India maakt Indiaas koken up-to-date en leert je er de basis van. Van daaruit kun je dan gaan experimenteren. Recepten als citroen-saffraankip en kokos- of chilichocolademelk zullen je vast doen watertanden, en ongetwijfeld zal je waardering voor Indiase smaken erdoor toenemen. De eenvoudige, snel te bereiden gerechten zorgen ervoor dat je Indiaas eten op elk moment in je maaltijden kunt inpassen.
Lees verder
Aanbieding!

Basisboek Thailand

Licht beschadigd
Aby Waters; Abi Waters; Tom Kime
Nieuwprijs Onze prijs: 12,50 In winkelmand
In Basisboek Thailand maak je kennis met de uitgesproken smaken en verrassende smaakcombinaties van de Thaise keuken. Het boek bevat meer dan 100 traditionele recepten met een moderne twist, zoals salade van gegrilde eend met mango en kokos, of gebakken tonijn met citroengras en gember. Aan de hand van veel kooktips en stap-voor-stapuitleg van snijtechnieken en basisrecepten, laat Basisboek Thailand je zien hoe eenvoudig het is om zelf heerlijke Thaise gerechten te bereiden.
Lees verder