Resultaat 1–40 van de 70 resultaten wordt getoondSorted by latest
30 receptkaarten – Pasta
Met de 30 receptkaarten van 'Pasta' ontdek je allerlei soorten pastarecepten, van klassiekers als pasta bolognese, spaghetti aglio e olio en mac & cheese uit de oven tot verrassende tagliatelle met zalm en avocado-dillesaus of paddenstoelenravioli met knoflook-boerenkool en krokante chorizo. De recepten in deze box bieden volop inspiratie om op allerlei manieren van dit smakelijke Italiaanse gerecht te genieten. Met recepten voor zowel de vegetariër als de alleseter is er voor ieder wat wils.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.
30 receptkaarten – Salade
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Kies voor een kikkererwtensalade met harissa, een knapperige appel-venkelsalade of een klassieke caesarsalade of een salade Niçoise: door de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de keuken in te duiken. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils. Met de receptkaarten van 'Salade' zet je gegarandeerd een lekkere en frisse salade op tafel.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.
Het kerstboek
Een prachtige eyecatcher voor elke kerstliefhebber
Hoe kan het dat Kerstmis een steeds minder religieuze betekenis krijgt, terwijl het tegelijkertijd populairder dan ooit lijkt? Omdat kerst zoveel meer is. Dit prachtige koffietafelboek is een ode aan een van de oudste en bekendste feesten ter wereld. Met meer dan tweehonderd even iconische als feestelijke onderwerpen die kerst kerst maken. Van een 17e-eeuws winters schaatstafereel van Hendrick Avercamp tot de filmposter van Home Alone tot een Barbie Adventskalender van Mattel. Met kunstwerken van o.a. Beatrix Potter, Andy Warhol, Mariah Carey, Jan Steen en Sandro Botticelli en essays over typische kerstgerechten, de Kerstman en de religieuze oorsprong van het feest. Van kerststol tot kerststal: kunst én kitsch die in het collectieve geheugen gegrift staan.
Dolph Gotelli is internationaal expert en docent op het gebied van Kerstmis, kerstrituelen en de Kerstman en emeritus hoogleraar design aan de Universiteit van Californië. Bob Richter is interieurontwerper, tv-persoonlijkheid en auteur van A Very Vintage Christmas (2016) en Vintage Living (2019). David Trigg is schrijver, criticus en kunsthistoricus. Hij levert regelmatig bijdragen aan boeken over kunst.
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis
Vrolijk kinderkookboek met wereldgerechten
Dit is het tweede kinderkookboek van De keuken van Kiki. Kiki is een vrolijke kat, die houdt van heerlijk koken en een grote familie heeft over de hele wereld. In dit boek zoekt ze iedereen op. En uit elk land waar ze naartoe reist, deelt Kiki 5 recepten: waterzooi uit België, Fifteens uit Ierland, omuraisu uit Japan, Kakósúpa uit IJsland en nog veel meer… Kiki’s broertjes en zusjes vertellen je over de gebruiken in hun land, wat ze eten als ontbijt en ze leren je ook alvast wat over de taal. En net als in het eerste kinderkookboek staat ook dit boek weer vol met verhalen over de eet- en reisavonturen van Kiki.
Alle recepten zijn makkelijk door kinderen te maken: de kleine koks die wekelijks naar ‘De Keuken van Kiki’ – de Haagse kookschool van Petra – komen, hebben ze uitgebreid getest. Ook kookt Kiki zoveel mogelijk vegetarisch, of geeft ze je een vegetarische variant van het recept. In dit verrukkelijke boek kunnen kinderen ontdekken hoe leuk en makkelijk koken is. En ze maken ook nog kennis met diverse landenkeukens!
Airfryer kookboek
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode
180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief
tot een wonderoventje waarmee je in een relatief
korte tijd − en dus energiebesparend − van alles
kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter
Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de
ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal
te benutten.
Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen
en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral
wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek
tientallen recepten waarmee je aan de slag kan.
Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon
bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-
Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers.
Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een
Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete
zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse
ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of
paddenstoelentoast tot en met nagerechten als
rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard
mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets
niet ontbreken.
500 desserts
Hoe goed de voorgaande gangen ook waren, een maaltijd wordt pas echt gedenkwaardig als hij wordt besloten met een spectaculair dessert. Of u nu een metershoog schuimgebak, een romige chocolademousse met noten of een eenvoudige kom roomijs serveert, maar weinig gasten zullen zo'n zoete traktatie afslaan. Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor elke smaak en elke gelegenheid.
* In de inleiding komen alle basistechnieken aan bod waarmee u de desserts van uw dromen creëert, zoals gelatine gebruiken, chocolade smelten, eiwit en slagroom kloppen, en tips om eventuele foutjes te herstellen.
* Van eenvoudige desserts die u in luttele minuten op tafel zet tot toetjes die u een dag van tevoren kunt maken en tot gebruik in de vriezer bewaart.
* Een verleidelijke verzameling nagerechten: panna cotta van kokos met passievruchtcoulis, tarte tartin van abrikoos en pistachenoten, aardbei-kiwi-sinaasappelpavlova en chocoladeganachetaart - in dit boek vindt u ze allemaal.
Trendy food, chef het zelf – Donuts
Maak zelf de allerlekkerste zoete snacks met 'Donuts' van Sandra Mahut. Klassieke of gevulde donuts, met glazuur versierd of juist plain - in dit kookboek vind je allerlei heerlijke combinaties. Trakteer je vrienden op smakelijke vanilledonuts met chocoladeglazuur (áltijd goed) of verras ze met donuts met een friszure frambozenvulling. Ontdek tips en tricks voor het maken van het lekkerste glazuur én kom erachter welke toppings - denk aan chocoladesprinkles, gevriesdroogd fruit of kokosrasp - er absoluut niet in je keukenkastje mogen ontbreken. Met 'Donuts' heb je alle tools in handen om de lekkerste donuts te maken waar iedereen zijn vingers bij zal aflikken!
Ontdek nog meer heerlijk streetfood met 'Ramen', 'Bubble tea' en 'Taco's'.
Trendy food, chef het zelf – Burgers
Ben jij dol op hamburgers? Dan mag 'Burgers' niet in jouw keuken ontbreken. Met 'Burgers' - onderdeel van de Chef het zelf-serie - maak je zelf de lekkerste hamburgers klaar. Van klassiekers als een bacon-cheeseburger tot een knapperige kip- of visburger: álle recepten uit dit boek zitten bomvol smaak. Uiteraard kunnen de vega-varianten, zoals een heerlijke linzenburger met tzatziki, niet ontbreken. Ook leer je hoe je hamburgerbroodjes perfect goudbruin krijgt én hoe je zelf de lekkerste frietjes maakt. Met 'Burgers' creëer je binnen een mum van tijd je ideale hamburger.
Ontdek ook de andere delen uit de Chef het zelf-reeks, zoals 'Dumplings, 'Taco's', 'Donuts', 'Ramen' en 'Bubble tea'.

Van de plank
'Ik ben altijd al groot fan van Elize's grazing boards geweest, en met dit superleuke boek kan iedereen ze zelf thuis maken. De planken zijn niet alleen fantastisch om te zien, maar alles smaakt ook nog eens heerlijk. Hiermee maak je op iedereen indruk!' - Pien Wekking
'Instant vrolijkheid op je tafel. Het ziet er prachtig uit en alles is zó smaakvol!' - Jet van Nieuwkerk
Met 'Van de plank' van Elize van Steen (@deli_zabeth) maak je feestelijke en originele grazing boards en borrelplanken voor élk moment. Wanneer je gasten over de vloer hebt wil je graag iets feestelijks op tafel zetten. En wat is er beter dan een grote plank vol lekkers, perfect aansluitend op je (thema)feest, brunch of borrel? Met 'Van de plank' heb je genoeg inspiratie om de ultieme borrel te hosten. Serveer het Studio-sport-board voor bij de wedstrijd, laat het hart van je date smelten met het cheesy heart kaasfondue-board of flans een late afternoon al fresco board in elkaar om lekker mee na te zomeren. Maar ook op andere momenten van de dag kun je de lekkerste planken serveren; wat dacht je van een bagelboard met gravad lax voor een uitgebreide brunch, of een pavlovaboard met seizoensfruit om te delen als dessert? Met Elize's tips en tricks voor originele tafelaankleding én ultieme cocktailcombinaties sta jij binnen no time bekend als de beste host van je vriendengroep. Cheers!
Elize van Steen (@deli_zabeth) is receptontwikkelaar, ondernemer en foodie in hart en nieren. Met haar cateringbedrijf Deli-zabeth boekt ze groot succes met haar grazing boards, waarmee ze iedere gelegenheid opfleurt.
Op zoek naar het vuur
Lennox Hastie laat zien dat koken met vuur meer is dan alleen barbecueën. Met vuur krijgt alles, van groenten tot vis en zeevruchten, een hemelse smaak.
In dit prachtige kookboek vertelt Lennox Hastie, van het veelgeprezen restaurant Firedoor in Sydney, hoe hij tijdens zijn reis van Groot-Brittannië naar de Baskische bergen en Australië de taal van het vuur leerde. In Op zoek naar vuur geeft hij meer dan 80 bijzondere recepten met de allerbeste ingrediënten voor een intuïtieve, zorgvuldige bereiding op open vuur. Met al die culinaire hoogstandjes van tegenwoordig lijkt er geen plaats meer te zijn voor de romantiek van koken boven open vuur. Lennox bewijst dat deze oeroude bereidingswijze ook past in deze tijd.
LENNOX HASTIE is chef-kok en eigenaar van Firedoor in Sydney. In de Firedoor-keuken gebruikt
hij geen gas of elektriciteit; het eten wordt bereidt op twee houtgestookte ovens, drie barbecues en een houtgestookt fornuis. Eerder werkte hij bij Michelin-sterrenrestaurants in Engeland, Frankrijk en Spanje.
Midden-Oosterse salades
Mooie seizoensgebonden Midden-Oosterse salades
op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om
te delen. Maak kennis met de originele combinaties
van de Joods-Irakese Shuki Rosenboim en geniet
van prachtige bijgerechten zoals torshi (ingelegde
groenten), zhough (Jemenitische pittige saus) of
pilpelchuma (chilisaus uit de Joods-Libanese keuken).
Maak in de zomer een heerlijke fattoush met watermeloen
of serveer gegrilde abrikozen met spinazie,
hazelnoten & saffraanolie. Geniet in de herfst van
geroosterde kweeperen met parelgort, pistache- &
walnoten. Verras je tafelgenoten met een winterse
wortelsalade van sinaasappel, dadels & groene
pepers. Serveer een frisse lentesalade met radijs,
selderij, tuinbonen & munt.
Met de recepten van Shuki en zijn compagnon Louisa
breid je je repertoire ‘salades die echt de moeite waard
zijn’ aanzienlijk uit. Verras bovendien je tafelgenoten
met verrukkelijke sauzen, dips, pickles en ingelegd
fruit. Uiteraard mag in dit boek goede receptuur van
falafel en pita’s niet ontbreken.
Citrus
In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l'orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruschetta met citroenlabneh, tuinbonen en za'atar.
Mexicaanse kippensoep met limoen, Midden- Oosterse tabouleh met peterselie en sinaasappel of serveer het Japanse zalmgerecht met yuzu. Partyhapjes, salades, voor-, hoofd- en bijgerechten als broccoli met een 'hollandaise' van bloedsinaasappel. Serveer een verkoelende gazpacho van sinaasappel, gember en meloen of trakteer op zelfgemaakte limoen-kamille-honingcake.
'Citrus' is een origineel, zeer compleet en fraai uitgevoerd kookboek en geeft bovendien tientallen inmaak- en conserveringsrecepten, pickles, rubs & dressings tot en met hartverwarmende (sterke) drankjes, ijs, sorbets en snoepgoed. Wie houdt er nou niet van citrus!
Koken doe je zo!
Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de hang naar perfectie in de keuken: van een mooi gegaarde Bressekip, een kaasfondue met de juiste consistentie tot en met het uitserveren van het ultieme meergangenmenu voor vrienden en familie. Maar hoe doe je dat? Voor alle keukenprinsen en -prinsessen in spé is dit hét boek dat antwoord geeft op veelgestelde vragen in de keuken.
'Koken doe je zo!' is een mooi geïllustreerd en praktisch handboek en geeft 700 tips, trucs en wetenswaardigheden om je keukenskills te perfectioneren. Van het bereiden van perfecte bouillons en fonds tot en met altijd geslaagde soufflés. Leer de diverse snijtechnieken, de bereiding van diverse sauzen tot en met het klaarmaken van kreeft en het perfect gepocheerde eitje. Van diverse kooktechnieken tot en met het gebruik van de juiste keukenapparatuur en ingrediënten.
'Koken doe je zo!' maakt inzichtelijk hoe kookprocessen werken en leert je daarmee de chemie (en magie!) in je keuken te begrijpen. Of je nu een beginnend of gevorderd thuiskok bent: met dit overzichtelijke keukenhandboek kan iedereen aan de slag!
Culinary notebooks – De snelle keuken
Dit boek bevat klassiekers zonder poeha, zoals gehaktballetjes in tomatensaus en stevige soepen, maar ook klassiekers met een moderne twist, zoals tagliatella met groentesaus, kip saltimbocca en gazpacho. Maar voor alle gerechten geldt: snel klaar, lang genieten.
Paddenstoelen
Vers uit de oven
'Vers uit de oven' bevat veelzijdige en verrassende recepten voor snelle en makkelijke doordeweekse maaltijden, wat meer uitgebreide gerechten, gerechten waarin groente de hoofdrol heeft, gezonde en gezinsvriendelijke opties en een aantal voor speciale gelegenheden. Haal meer uit je oven dan tot nu toe en bereid de lekkerste ontbijtjes, lunchgerechten en hartige snacks, avondeten en zoet.
30 receptkaarten – Borrel
Met de 30 receptkaarten uit 'Borrel' zet je binnen een mum van tijd een borrelhapje op tafel. Pak uit met een uitgebreide borrelplank of maak snel een last-minute snack, met de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de keuken in te duiken. Van carpacciowraps met zelfgemaakte pesto of flammkuchen tot sushibites of ricottadip uit de oven - de recepten in deze box laten je zien hoe je borrelplanken samenstelt met voor ieder wat wils. Met de receptkaarten van 'Borrel' zet iedereen gegarandeerd lekkere borrelhapjes op de borrelplank.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.
Soep!
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-76218-58-8
Uitvoering: hardcover
Omvang: 180 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Soep is hartverwarmend en staat voor nostalgie, gemak en genot. Een ijskoude gazpacho, een stevige minestrone of gewoon een oer-Hollandse groentesoep met ballen; Soep! geeft meer dan 80 overheerlijke recepten voor iedereen die gezond en gevarieerd wil eten op elk moment van de dag. En welke soep u ook kiest, hij smaakt beslist naar meer!
De saladebijbel
Rijst & Risotto
Rijst vormt het basisvoedsel voor miljarden mensen en wordt al 15.000 jaar verbouwd. Hoeveel prachtige rijstgerechten moeten er wel niet bestaan? Toch zien wij rijst meestal als bijgerecht, simpel gekookt als vervanging voor aardappelen of pasta. In dit boek vind je veertig recepten waarin voor rijst nu eens de hoofdrol is weggelegd.
Wining&Dining-kok Thea Spierings laat zien how je rijstsoorten uit de hele wereld optimal lot hum recht laat zien hoe je rijstsoorten uit de hele wereld optimal tot hun recht laat komen. Speciale aandacht besteedt ze aan haar favoriete rijstgerecht:risotto. Met haar tips en trucs maak je perfect smeu risotto en vele andere originele rijstgerechten. Een boekje vol inspiratie: rijst hoeft nooit meer saai te zijn!
Stamppot
Lekker op zijn tijd, maar niet echt aan te raden als dagelijkse maaltijd.
Dat kan anders. Vervang de aardappels (deels) door groenten, de melk en boter door plantaardige producten en de worst door mager gevogelte, vis, kaas of vegetarisch vlees. Dan heb je ineens een heerlijke en verantwoorde stamppot op je bord. Het hele gezin eet zo met gemak de aanbevolen hoeveelheid dagelijkse groenten. Meer zelfs. Zo’n gerecht zet je met plezier wat vaker op tafel. Stamppot gat zo nooit vervelen. De combinaties met natuurlijke en pure ingrediënten zijn eindeloos. Met een basis van bijvoorbeeld knolselderij, pompoen, zoete aardappel of pastinaak bereid je verrassende stamppotjes met een behoorlijke dosis vitamines, vezels en mineralen. Niet oer-Hollands misschien, maar wel oer-gezond.
In Stamppot vind je naast de klassiekers -met extra veel groeten- vooral veel vernieuwende recepten. Wat te denken van groentestamp versierd met feta, roodbaars, Parmezaanse koekjes of oesterzwammen? Of geen worst maar geitenkaasmedaillons, geen hachee maar paddenstoelenragout. Of verstop de stamppot in een kroket, wrap of filodeeg.
Om het stamppen nog eenvoudiger te maken zijn de 99 recepten ingedeeld volgens een groenten-ABC. Van Andijvie tot Zuurkool, met daar tussenin alles wat er maar in de stamppot te husselen valt. Dat wordt smakelijk stampen!
Pasta & Noedels
Italiaanse pasta en Aziatische noedels delen eenzelfde filosofie: behandel ze met zorg en aandacht, maar houd het simpel en laat de pure smaken voor zichzelf spreken. Geen wonder dat ze perfect passen in onze moderne keuken, die licht, smaakvol en niet te ingewikkeld moet zijn. Dit eeuwenoude basisvoedsel is nog helemaal van deze tijd!
Wining&Dining-kok Thea Spierings onthult veertig van haar favoriete recepten metal die verschillendedeegwaren. Vangeurige Thaise noedelsoep tot fijne spaghetti met garnaaltjes en tomaat... Haar inspiratie komt uit alle windstreken, maar allemaal zijn ze gezond, verrassend en eenvoudig te bereiden. Met Thea's tips en aanwijzingen laat je pasta en noedels schitteren als nooit tevoren!
Trendy food, chef het zelf – Taco’s
Ontdek hoe je de allerlekkerste Mexicaanse taco's zélf maakt met 'Taco's' van Sandra Mahut. Van klassieke taco's met kruidig gehakt, bonen en mais tot smakelijke veggie taco's boordevol knapperige groenten - in dit kookboek vind je recepten voor iedere tacoliefhebber. Ook bijgerechten mogen niet ontbreken: zo leer je hoe je zelf guacamole maakt én welke toppings er absoluut niet mogen ontbreken op de beste taco's. Met 'Taco's' krijg je meteen zin om de keuken in te duiken om dit heerlijke streetfood zelf te cheffen!
Ontdek nog meer heerlijk streetfood met 'Ramen', 'Bubble tea' of 'Donuts'.
Het groene kookboek
Zilveren Lepel
'Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb. De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek.' Sam de Voogt - NRC
Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.
Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken.
Deze herziene editie van De Zilveren Lepel telt meer dan 2.000 eenvoudige en originele recepten. Uiteraard met uitgebreide uitleg over kooktermen en keukengerei en een register waarin gezocht kan worden op ingrediënt, menugang en de Italiaanse en Nederlandse receptnamen. Dit is het enige boek dat de liefhebber van Italiaans koken nodig heeft!
'Het is de afgelopen week de keuken nog niet uit geweest, en ik betwijfel of het de boekenkast ooit gaat halen.' Janneke Vreugdenhil, NRC.next
'De bijbel van de Italiaanse keuken.' Foodies
Dé bakplaat
De snelle bakplaat
Trendy food, chef het zelf – Bubble tea
Met 'Bubble tea' leer jij je favoriete drankje - inclusief bubbels - zelf maken! Bubble tea is ongekend populair én superlekker. Met de handige recepten uit dit boek leer je in een mum van tijd hoe je zelf dit heerlijke drankje klaarmaakt, zonder dat je naar je favoriete bubble tea-shop hoeft. Experimenteer erop los: van matchathee met chewy tapiocabubbels tot tropische bubble tea met popping boba die wanneer ze barsten heerlijk naar passievrucht smaken. Al je favoriete smaken zoals taro, brown sugar én matcha komen aan bod. Verwen jezelf met een bubble tea (to go) of maak indruk op je vrienden en familie met deze bijzondere drankjes.
Meer trendy food ontdekken? Duik dan ook in 'Ramen'!
Superfit
30 receptkaarten – Oven
Met de 30 receptkaarten uit 'Oven' zet je binnen een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Of je nu weinig of juist alle tijd hebt om de keuken in te duiken om een lekker gerecht te bereiden: met deze recepten wordt elk gerecht een gegarandeerd succes. Van plaattaart met wortel en geitenkaas en paddenstoelenquiche met spekjes tot gehaktbrood met spinaziesalade en zalmpakketjes met geroosterde groenten - in deze box vind je ovengerechten voor de vegetariër én alleseter. Met de receptkaarten van 'Oven' eet je elke dag gevarieerd en gezond.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.
Het Slowcooker-kookboek
Het Laura’s bakery kinder bakboek 2
Nieuw kinderbakboek van Laura's Bakery voor kleine koekenbakkers!
De jongste bakkers wachten met smart op dit tweede kinderbakboekbakboek van de baking queen van de lage landen: Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2. In dit kinderbakboek vind je 30 nieuwe recepten voor heerlijke taarten en cakes, koekjes, toetjes en hartige hapjes.
Zo kan elk kind vanaf 5 jaar stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren.
Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd.
De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 verrukkelijke recepten. Van cheesecake tot dino koekjes, van gummiebeer ijsjes tot Eton Mess en van kaas pretzels tot knakworst broodjes: voor elk wat wils! Bij elk baksel staat natuurlijk ook een smakelijke foto!
De uitvoering van het boek is net als bij Laura’s eerste kinderbakboek uitermate praktisch en kindvriendelijk: spiraalband met harde kaft en bladzijden die tegen een vlekje kunnen.
Laura Kieft is al haar hele leven dol op bakken. Haar blog Laura’s Bakery is het grootste bakblog van Nederland met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ze heeft 77.000 volgers op Facebook en 105.000 volgers op Instagram. Het Kinderbakboek 2 is haar zesde bakboek.
De koolhydraatarme 30 dagen boost
Het boek bevat weekmenu's waarin de 6 eetmomenten per dag beschreven staan inclusief de recepten. Per dag staat exact beschreven hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je kunt eten. Al het werk om uit te zoeken hoe je kunt starten is voor je gedaan. Van boodschappenlijstjes tot de recepten. Je kunt daarbij wisselen tussen de dagen, vervangen wat je niet lust dankzij makkelijke overzicht lijsten en het is eenvoudig om samen met je gezin te eten.
Tafel voor twee
Ontdek heerlijke recepten voor twee personen in 'Tafel voor twee' van Bre Graham. Als je graag kookt voor een geliefde, zoals een vriendin of familielid, zie je het liefst bij de eerste hap al een glimlach. Met de gerechten uit 'Tafel voor twee' lukt dat gegarandeerd. Eenvoudig te bereiden gerechten die proeven alsof je er de hele dag mee bezig bent geweest - dat is de filosofie achter de recepten uit dit fijne kookboek. Of je nu snel iets op tafel tovert na een drukke werkdag of juist extra wilt uitpakken met een uitgebreid diner: met de slimme trucs in dit kookboek bereid je in een handomdraai spectaculaire gerechten. Serveer tagliatelle met garnalen en pistache of maak een spinazie-kaastaart met verse kruiden. Meer tijd? Duik dan ook in de tips voor tafelaankleding en menusuggesties. En vergeet de cocktails niet! Bereid in een oogwenk de allerlekkerste tweepersoonsgerechten met 'Tafel voor twee'.
Bre Graham woont in Londen, waar ze leeft van haar liefde voor eten. Zo is ze food writer & editor, host ze food-podcasts en organiseert ze private diners.
Athína
In 'Athína' van Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet vind je 80 recepten waarmee je de heerlijkste Griekse gerechten op tafel zet. Van aperitiefjes, rijke salades en verwarmende hoofdgerechten tot desserts en verfrissende cocktails: in dit prachtige kookboek ontdek je Griekenland zoals nooit tevoren. Maak een traditionele souvlaki, kies voor een risotto van orzo met venusschelpen of geniet van een spinazietaart met feta. Uiteraard vind je in 'Athína' ook heerlijke zoete desserts en sprankelende cocktails. Als kers op de taart is dit kookboek doorvlochten met prachtige, zonnige sfeerfotografie. Daarnaast vind je ook een aantal culinaire aanraders voor als je zelf naar Athene op vakantie gaat. 'Athína' is een echte must-have voor liefhebbers van de Griekse keuken - of voor wie heimwee heeft naar dit heerlijke vakantieland!
Chloé Monchalin en Benjamin Rousselet runnen samen het populairste Griekse restaurant van Parijs: Grand Café d'Athènes. Na carrières in meerdere sterrenkeukens besloten ze hun passie voor Grieks eten met iedereen te delen.
Soep
Liefdevol leven – Vrij van eetproblemen
Zoet zonder suiker
Shoukran
28 dagen intermittent fasting
Ontdek het intermittent-fastingdieet met '28 dagen intermittent fasting'. Deze complete gids legt uit wat vasten is, hoe je ermee begint en wat voor positieve effecten het heeft op je gezondheid en je lichaam. Door de gemakkelijke weekmenu's en instructies te volgen bouw je het vasten langzaam op. Daarnaast bevat het boek handige eetwissels, praktische boodschappenlijstjes en basisrecepten voor sauzen, spreads en andere gezondheidsboosters. '28 dagen intermittent fasting' is de perfecte introductie voor iedereen die met periodiek vasten wil beginnen.
Ook geïnteresseerd in beginnen met vegetarisch eten? Probeer dan '28 dagen vega'!