Oosters

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd(5)
Uitvoering
Hardcover(6)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal
Nederlands(1)

Toont alle 6 resultaten

Aanbieding!

Trendy food, chef het zelf – Ramen

Licht beschadigd
Lelia Castello
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 13,99.Huidige prijs is: € 7,99. Toevoegen aan winkelwagen

'Ramen' is hét boek voor ramenliefhebbers. Met deze overheerlijke en gemakkelijk te bereiden recepten zet jij in een mum van tijd een dampende kop noedelsoep op tafel. Duik de keuken in en maak een traditionele Japanse variant met runderbouillon en gekaramelliseerde varkensreepjes of bereid een fantastische vega variant zoals de tofuramen met paddenstoelen. Voor ieder is er een heerlijk ramenrecept aanwezig, of je nu alleseter of vegetariër bent. Kies je noedels, groente, proteïne en toppings en duik de keuken in. Je favoriete gerecht is met 'Ramen' binnen handbereik.

Meer trendy food ontdekken? Duik dan ook in 'Bubble tea'!

Lees verder
Aanbieding!

Chinees!

Licht beschadigd
Suzie Lee
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 14,99. Toevoegen aan winkelwagen
In 'Chinees!' van Suzie Lee vind je authentieke Chinese recepten waarmee je gewoon thuis van je favoriete Chinese gerechten kunt genieten. Zowel de beginnend kok als de fervente liefhebber van Chinees eten kijkt zijn ogen uit in 'Chinees!'. Leef je uit door pannenkoekjes met pekingeend of viskoekjes met pittige dip te bereiden of ga voor een smakelijke eenpans-runderstoof met rijst of snelle mapo tofu. Ook heerlijke recepten voor dimsum, chili-olie en noedels mogen niet ontbreken. Dit handige kookboek staat bomvol tips, leuke anekdotes en makkelijke recepten. Zo heb je alles in huis om hét perfecte Chinese feestmaal op tafel te toveren.
Lees verder
Aanbieding!

Kin Thai

Licht beschadigd
John Chantarasak
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 11,99. Toevoegen aan winkelwagen

In 'Kin Thai' van John Chantarasak maak je kennis met de authentieke en smakelijke Thaise keuken. Elke regio van Thailand kent haar eigen unieke culinaire geschiedenis. In dit boek zul je met al deze Thaise regio's kennismaken door heerlijke gerechten te proeven. Met meer dan 75 recepten heb je al snel de authentieke smaken van deze geurige en smakelijke keuken onder de knie - met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt of toko kunt kopen. Maak heerlijke viskoekjes met ingelegde komkommer, kurkumasoep met patrijs of een klassieke pad thai. Zin in zoet? In 'Kin Thai' vind je ook heerlijke Thaise desserts, zoals mango met zoete kleefrijst. Door deze heerlijke gerechten waan je je in één hap in het prachtige Thailand. 'Kin Thai' is daarom hét perfecte kookboek voor de liefhebber van de Thaise keuken.

John Chantarasak is half Thais, half Brits en werkt al jaren als chef in Londen. Na een opleiding bij Le Cordon Bleu in Bangkok en werkervaring in de keuken van Nahm - een van de beste Thaise restaurants ter wereld - besloot John zijn Thais-Britse achtergrond samen te brengen in zijn receptuur.

Lees verder
Aanbieding!

Baru Belanda

Licht beschadigd
Pascal Jalhay
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 12,50. Toevoegen aan winkelwagen
In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van het goede van toen en gebruikmakend van de creativiteit en kennis van nu wil hij de Indische keuken weer modern maken.

Baru Belanda is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. In dit monumentale boek geeft Pascal Jalhay zijn visie op de Indische keuken met de culinaire passie en creativiteit waar hij al sinds jaar en dag om wordt geroemd.

Met medewerking en recepten van Anita Boerenkamp (Spandershoeve), Arjuna Besenboem (Restaurant Nakal), Betty van Bokhoven (De Sawa), Danny Jansen (24Kitchen), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder), Eduard Roesdi (Iboe Tsjilik), Frank Deuning (Restaurant The Raffles), Hans van Triest (Restaurant Kerckebosch), Jaimie van Heije (Jaimie van Heije), Jeff Keasberry, Jermain De Rozario (De Rozario*), Jimmy Lohamzah (Bali James), Lonny Gerungang (Di Roemah), Syrco Bakker (Pure C**).

PASCAL JALHAY begon zijn horecacarrière op zijn vijftiende bij Hotel Kurhaus en sloot zijn opleiding af bij Chateau Neercanne*. Achtereenvolgens werkte hij bij Au Coin des Bon Enfants, Scholteshof** in België, Restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 souschef van La Rive** in het Amstel Hotel. Daarna werd hij executive chef bij restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel. Jalhay kookte er twee sterren en kreeg zijn tweede ster van Michelin direct het jaar na het verkrijgen van de eerste ster.
Lees verder
Aanbieding!

YOKO

Yoko Inagaki
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 30,00.Huidige prijs is: € 24,99. Toevoegen aan winkelwagen

Ontdek authentieke recepten en mooie verhalen uit Japan met 'YOKO' van Yoko Inagaki en Christel van Bree. 'YOKO' geeft een uniek inkijkje in de Japanse keuken en cultuur. Niet alleen door de lekkere gerechten, maar ook door prachtige verhalen en foto's. Door de ogen van Yoko zien we de traditionele kant van Japan, maar ook de moderne invloeden van buitenaf die inmiddels met het land zijn verweven. Om de heerlijkste Japanse gerechten te creëren, bezocht Yoko onder meer misoboerderijen en leerde ze de fijne kneepjes van een ware sojasausgoeroe. Alle gerechten in dit authentiek Japanse kookboek bevatten typische Japanse ingrediënten als sojasaus en miso, en stralen de eenvoud uit die Japan zo kenmerkt. 'YOKO' is perfect voor iedereen die de Japanse keuken wil ontdekken en een stukje Japan in huis wil halen.

Christel van Bree en Yoko Inagaki ontmoetten elkaar in Japan wanneer Yoko besluit voor buitenlandse gasten te gaan koken. Via haar reisorganisatie Dimsum Reizen laat Christel Japanliefhebbers kennismaken met de Japanse keuken door ze te koppelen aan locals. Zo ook aan Yoko, die zich inmiddels heeft ontwikkeld tot volwaardige thuischef en gids van foodtours. Samen met vormgever Aleid Bos brengen zij Yoko's visie tot leven in 'YOKO'.

Lees verder
Aanbieding!

Basisboek Thailand

Licht beschadigd
Aby Waters; Abi Waters; Tom Kime
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 12,50. Toevoegen aan winkelwagen
In Basisboek Thailand maak je kennis met de uitgesproken smaken en verrassende smaakcombinaties van de Thaise keuken. Het boek bevat meer dan 100 traditionele recepten met een moderne twist, zoals salade van gegrilde eend met mango en kokos, of gebakken tonijn met citroengras en gember. Aan de hand van veel kooktips en stap-voor-stapuitleg van snijtechnieken en basisrecepten, laat Basisboek Thailand je zien hoe eenvoudig het is om zelf heerlijke Thaise gerechten te bereiden.
Lees verder