Oosters

Korting met een krasje

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (3)
Uitvoering
Hardcover (3)
Characters
Soort
Thema
Serie
Auteur
Aya Nishimura (1)
Huet-Gomez, Christelle (1)
Ross Dobson (1)
Taal
Nederlands (3)

Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!

Bananabread

Licht beschadigd
Huet-Gomez, Christelle
Nieuwprijs Onze prijs: 7,99 In winkelmand
Nu kun je jouw favoriete bananabread ook zelf maken! Bananbread is heerlijk, verwarmend en veelzijdig. In dit boek vind je meer de allerlekkerste recepten voor bananabread. Bakken maar! Moderne variaties In dit boek vind je eindeloos veel inspiratie voor bananabread. Naast een klassiek recept voor bananabread, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananabread uit jouw favoriete koffietentje krijgt met deze recepten serieuze concurrentie... Ontbijt, snack én toetje Bananabread is zó veelzijdig! Pak helemaal uit met chocolade, karamel en noten en je hebt de perfecte verjaardagtraktatie. Of hou het simpel met banaan en wat kaneel als een ontbijt to-go. Of wat dacht je van bananabread met framboos en pistache, of met roomkaas-cranberry? Eigenlijk kan banabread altijd! Meer dan 30 variaties op dit gezonde tussendoortje!
Lees verder
Aanbieding!

Basisboek Japan

Licht beschadigd
Aya Nishimura
Nieuwprijs Onze prijs: 14,99 In winkelmand
In dit Basisboek Japan maak je op een relaxte manier kennis met Japans koken. De Japanse keuken staat bekend om zijn verfijnde techniek en uiteenlopende smakenpalet. Maak kennis met de verschillende toepassingen van miso, maak de heerlijkste ramen en leer hoe je zelf de heerlijkste sushi rolletjes bereidt. In Basisboek Japan staan traditionele recepten met een moderne twist. De recepten zijn toegankelijk, de ingrediënten goed verkrijgbaar en je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan.
Lees verder
Aanbieding!

Basisboek China

Licht beschadigd
Ross Dobson
Nieuwprijs Onze prijs: 19,99 In winkelmand
De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.
Lees verder