Vegan

Korting met een krasje

Boeken stapelen

  • 4 halen, 3 betalen

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (3)
Uitvoering
Hardcover (3)
Characters
Soort
Thema
Serie
Auteur
Anthea Cheng (1)
Katy Beskow (1)
Marleen Visser (1)
Taal
Nederlands (3)

Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!

50 x vegan zuivel

Licht beschadigd
Marleen Visser
Nieuwprijs Onze prijs: 14,99 In winkelmand
Of je nou 100% vegan bent of gewoon iets vaker plantaardig probeert te eten, het vinden van goede én lekkere zuivelvervangers kan lastig zijn. Maar daar komt nu verandering in. Marleen Visser leert je hoe je alle soorten vegan zuivel makkelijk zelf thuis kunt maken. Denk aan plantaardige drankjes, maar ook aan heerlijke cashewkaasjes, plantaardige chocolademousse of een vegan meringue. Dat is pas smullen geblazen!
Lees verder
Aanbieding!

5 Ingrediënten vegan

Licht beschadigd
Katy Beskow
Nieuwprijs Onze prijs: 17,99 In winkelmand
Veganistisch koken ingewikkeld en tijdrovend? Welnee! In 5 ingrediënten vegan laat Katy Beskow zien hoe je met slechts vijf ingrediënten een heerlijke plantaardige maaltijd in elkaar zet. Met 100 veelzijdige recepten van ontbijtjes tot lunchgerechten, van soepen tot sauzen en van diners tot desserts, zit er voor elk moment wel iets lekkers bij. Wat dacht je van een bloemkool-mangosalade, een pasta met romige champignons gemarineerd in witte wijn of een enchilada met zoete aardappel? Met een zelfgemaakt watermeloenijsje toe? Simpel, snel, lekker en allemaal hartstikke gezond!
Lees verder
Aanbieding!

Verrukkelijk vegan bakken

Licht beschadigd
Anthea Cheng
Nieuwprijs Onze prijs: 13,99 In winkelmand
De taarten, koekjes, muffins en repen in Verrukkelijk vegan bakken maken instant blij. Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er showstoppers zoals baklava-custardtaart of een epische Snickers-taart. Ook zijn er genoeg opties voor wie gluten, geraffineerde suiker of noten vermijdt, zodat iedereen kan meegenieten! De prachtige kleurrijke fotografie in het kookboek is afkomstig van de auteur zelf, Anthea Cheng, die naast receptontwikkelaar ook foodfotograaf is.
Lees verder