Vegetarisch

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (7)
Uitvoering
Hardcover (12)
Paperback (2)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal
Nederlands (7)

Toont alle 12 resultaten

Aanbieding!

Koken met Karin – Vegetarisch

Licht beschadigd
Karin Luiten
Nieuwprijs Onze prijs: 5,99 In winkelmand
Vrolijk kinderkookboek met 17 heerlijke vegetarische recepten die kinderen zelfstandig kunnen maken.
Lees verder
Aanbieding!

Super groen – Hummus

Licht beschadigd
Fern Green
Nieuwprijs Onze prijs: 8,99 In winkelmand
Of je nu je groenten erin dipt, je scones ermee besmeert, of ze gewoon op je brood doet: tussen deze heerlijke, gezonde spreads en dips zit er altijd wel een voor jou! Ze zijn bovendien bijna allemaal in een handomdraai te maken en leveren veel supergezonde voedingsstoffen. Daarnaast vind je in dit boek recepten om je eigen brood, crackers, wafels en meer mee te maken, zodat je altijd iets hebt om te besmeren of mee te dippen.
Lees verder
Aanbieding!

The green kitchen

Licht beschadigd
David Frenkiel
Nieuwprijs Onze prijs: 13,99 In winkelmand
Het bestsellerkookboek ‘The Green Kitchen’ is gezond, vegetarisch en groen en in een nieuw jasje gestoken. Deze populaire everseller staat vol met de lekkerste vegetarische recepten. Het sfeervolle kookboek van Scandinavische bloggers David Frenkiel en Louise Vindahl bevat meer dan 100 supergezonde en overheerlijke vegetarische recepten voor iedere dag. Met gerechten uit de hele wereld, tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie over gezonde voeding voor het hele gezin. Naast dat ze recepten geven als kruidenfrittata met groene asperges, broccolisalade met granaatappel, soep van tomaat en kikkererwten, verse sappen en chutneys en zelfgebakken brood, beschrijven David en Luise hun fascinerende leven in Zweden. Deze bestseller is in een nieuw jasje gestoken, klaar voor een nieuwe schare fans.
Lees verder
Aanbieding!

The green kitchen quick + slow

Licht beschadigd
David Frenkiel
Nieuwprijs Onze prijs: 14,99 In winkelmand
'The Green Kitchen' is terug! Met 'The Green Kitchen Quick + Slow' hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepten neergezet. Met snelle vegetarische recepten voor doordeweeks en lekkere uitgebreide vegetarische feestmaaltijden voor in het weekend is dit boek perfect voor iedereen. Start je dag met lekkere jam-boekweitrepen en kook 's avonds een snelle gezonde pasta met miso en tempé. Heb je meer tijd? Bereid dan heerlijke kimchi-quinoaburgers met frietjes: gegarandeerd een hit. Dit kookboek vol met verrassende recepten is een must-have voor iedereen die van vegetarisch eten houdt. 'The Green Kitchen Quick + Slow' is een waardige toevoeging aan 'The Green Kitchen'-reeks.
Lees verder
Aanbieding!

28 dagen vega

Licht beschadigd
Lisa Butterworth
Nieuwprijs Onze prijs: 6,99 In winkelmand
‘28 dagen vega’ is een complete gids vol lekkere vegetarische recepten waardoor je binnen een mum van tijd de overstap naar vegetarisch eten kunt maken. Door 28 dagen je eetgewoonte aan te passen en de duidelijke weekmenu’s te volgen, weet je precies wat je moet doen. Dit handige en praktische kookboek is er voor iedereen die wil overstappen op vegetarisch eten. Na een geïllustreerde uitleg over de positieve impact van een vegetarisch dieet op de planeet en je lichaam, volgen tips over hoe je de gezonde voedingsstoffen uit vegetarisch eten binnen kunt krijgen. De gevarieerde eetwissels in ’28 dagen vega’ laten bijvoorbeeld zien dat je gehakt prima kunt vervangen door linzen. Daarnaast zit het kookboek bomvol handige basisrecepten voor dressings, spreads, bijgerechten en toppings, waarmee je vegetarisch eten naar een hoger niveau kunt tillen. Met ‘28 dagen vega’ was vegetarisch koken nog nooit zo makkelijk.
Lees verder

Eten als de beste!

Licht beschadigd
Hugh Fearnley-Whittingstall
Onze prijs  24,99 In winkelmand
De succesvolle auteur van 'Veg!' en 'Heel veel veg!' richt zich in 'Eten als de beste!' op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit soms nog lastig. De Britse tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall vat alle kennis en feiten over gezond eten samen tot zeven eenvoudige basisprincipes. Vervolgens kun je met de 100 inspirerende recepten direct aan de slag. Denk aan geroosterde venkel met tomatentaboulé, spicy vissticks of rogge-bananenkoekjes. Zo wordt goed voor jezelf zorgen wel heel erg aantrekkelijk! Hugh Fearnley-Whittingstall (1965) is auteur, presentator van het succesvolle Engelse tv-programma River Cottage, en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij schrijft receptencolumns voor The Guardian en maakte voor BBC One verschillende documentaires over voedsel en gezondheid, waaronder 'Het gevecht tegen overgewicht'. Hugh woont met zijn gezin in Devon, Zuidwest-Engeland.
Lees verder
Aanbieding!

De groene barbecue

Licht beschadigd
Rukmini Iyer
Nieuwprijs Onze prijs: 12,99 In winkelmand
In De groene barbecue laat bestsellerauteur Rukmini Iyer haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij. Van spiesjes met ananas, halloumi en munt tot auberginegeitenkaasburgertjes en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen.
Lees verder
Aanbieding!

Hemelse hummus

Licht beschadigd
Dunja Gulin
Nieuwprijs Onze prijs: 6,99 In winkelmand
Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat is terecht, want deze spread van kikkererwten is een echte alleskunner: lekker als dip of broodbeleg, maar ook geschikt voor in sauzen en zoete gerechten. Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!
Lees verder
Aanbieding!

Vega hapjes easy

Licht beschadigd
Jessica Oldfield
Nieuwprijs Onze prijs: 7,90 In winkelmand
Met Vega hapjes easy tover je in een mum van tijd heerlijke vegetarische gerechtjes op tafel. Tussen deze meer dan tachtig recepten is genoeg inspiratie te vinden. Van za'atar popcorn tot mini-halloumiburgers en van tomatenlinzenchutney tot spring rolls. In Vega hapjes easy zie je op de linkerpagina de (weinige!) ingrediënten afgebeeld en op de rechterpagina het supereenvoudige en lekkere eindresultaat. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën smaakmakers, dips, hapjes en een hoofdstuk met veganistische hapjes.
Lees verder
Aanbieding! Vega bbq boek

Vega BBQ

Licht beschadigd
Malin Landqvist; Inge Huijs
Nieuwprijs Onze prijs: 6,99 In winkelmand
Met de fantastische recepten uit 'VEGA BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten, fruit en andere ingrediënten als kaas en tofu. Dan is het tijd voor de recepten: gegrilde avocado met misodressing, gegrilde zoete-aardappelsalade, gevulde savooiekool met artisjokkencrème en gegrilde amarettoperen met pistachekaramel. Het klinkt allemaal even heerlijk. Stook het vuurtje dus maar lekker op!
Lees verder
Aanbieding!

Veggie !

Licht beschadigd
Hugh Fearnley-Whittingstall;Arianne Raamstijn
Nieuwprijs Onze prijs: 9,99 In winkelmand
De recepten met groente uit Veg! zijn een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, kleine Veg! - 224 pagina's met recepten met groente in de hoofdrol. Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten is dit een boek vol inspiratie. In deze bijzondere editie zijn de beste recepten met groente uit Veg!
Lees verder
Aanbieding!

Veg!

Licht beschadigd
Hugh Fearnley-Whittingstall
Nieuwprijs Onze prijs: 19,99 In winkelmand
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto – zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.
Lees verder