Resultaat 1–40 van de 47 resultaten wordt getoond
Shoukran
28 dagen intermittent fasting
Ontdek het intermittent-fastingdieet met '28 dagen intermittent fasting'. Deze complete gids legt uit wat vasten is, hoe je ermee begint en wat voor positieve effecten het heeft op je gezondheid en je lichaam. Door de gemakkelijke weekmenu's en instructies te volgen bouw je het vasten langzaam op. Daarnaast bevat het boek handige eetwissels, praktische boodschappenlijstjes en basisrecepten voor sauzen, spreads en andere gezondheidsboosters. '28 dagen intermittent fasting' is de perfecte introductie voor iedereen die met periodiek vasten wil beginnen.
Ook geïnteresseerd in beginnen met vegetarisch eten? Probeer dan '28 dagen vega'!
Supergezond
Karins kookboekenpakket met gratis kinderkookschort
Lasagne
Talloze variaties op lasagne
Originele variaties op een heel traditioneel gerecht. In Lasagne vind je 33 heerlijke variaties, zoals roti-kiplasagne of lasagne met cheddar en chorizo, om nog maar te zwijgen van een verrassende combinatie van lasagne met asperges en eieren of krab-currylasagne.
Basisbereiding van lasagne
Lasagne is het ultieme feel good food. De meeste mensen houden het bij een traditionele lasagne bolognese of groentelasagne, maar er zijn nog talloze andere combinaties te verzinnen. Naast de recepten laat auteur Sandra Mahut de lezer ook de basisbereiding van een perfecte lasagne zien.
Slim koken voor je baby
Slim koken voor je baby bevat gemakkelijke recepten die je vooruit kunt koken, voor baby’s vanaf 4 maanden. Een kinderkookboek voor alle drukke ouders die gezond willen eten.
Bij Bijdendijk thuis
GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022
In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal bij hem thuis op tafel verschijnt. Dankzij de ruim 250 recepten en de helder beschreven technieken kan iedereen thuis leren een kreeft schoon te maken of een goede brioche te bakken. Daarnaast schrijft culinair journalist Joël Broekaert met zijn bekende aanstekelijke verwondering over de wetenschappelijke en historische achtergrond van alledaagse ingrediënten als boter en suiker, maar ook over vuur en de illustere vijfde smaak umami.
‘Eigentijds, toegankelijk, verrassend en toch ook vertrouwd. Maar vooral heel inspirerend. Ik kan niet stoppen met kijken naar de heerlijke gerechten met de prachtige fotografie en inspirerende verhalen. Altijd al fan geweest van de keuken van Joris en zijn team. Dit boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een must have als je van gastronomie houdt en een echte foodie bent!’ – Nicolette van Dam
‘Joris ken ik als een enorm gedreven, toegankelijke chef in de Champions League van de keuken: de sterrenrestaurants. In dit thuiskookboek spat zijn brede smaak en interesse van de pagina’s af. Van couscous tot Heri Heri tot ovenverse, zelfgemaakte croissants. Dit boek? Een feest!’ – Humberto Tan
‘Ik verwachtte een standaard kookboek, maar dit hier voelt als een stijl die uiteengezet wordt. Ik ga dit volgen.’ – Willie Wartaal
Dit kookboek is je beste vriend
10,- Aanbieding!
Foolproof vis
Share
De beste recepten voor huisgemaakt lekkers
In dit boek vind je niet alleen de beste recepten voor huisgemaakt lekkers, maar ook inspiratie: of het nu gaat om het kweken van groenten en kruiden of het organiseren en stylen van gedenkwaardige etentjes bij je thuis.
Natascha Boudewijn
Culinair auteur en veggie-chef Natascha Boudewijn opende in 2014 de Keuken van Greendelicious, een kookatelier met stadsmoestuin, gevestigd in de oude, bekroonde bollenschuur in Voorschoten. Hiermee biedt Natascha niet alleen inspiratie om de kunst van het eenvoudige koken met louter seizoensgroenten en kruiden te gaan ontdekken, maar creëerde zij ook een bijzondere plek met aandacht genieten van elkaar en van alles wat het leven mooi maakt.
De hollandse pot
Zo vind je in dit boek steeds een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu uit elke provincie te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept vormt een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.
Heerlijke gerechten uit de oven
10,- Aanbieding!
Fooddeco – Zoete aardappel
Hartig én zoet
De zoete aardappel is niet meer weg te denken. Een verrassende variatie op de bekende gewone aardappel. Zoete aardappel kan in hartige én zoete recepten worden gebruikt. Wat dacht je van een zoete-aardappel-cheesecake of een pizza van zoete-aardappeldeeg?
Fooddeco
Colette Dike is de auteur van Zoete aardappel. Ze is de vrouw achter Fooddeco, de Instagram met inmiddels meer dan 90.000 volgers.
Ultiem comfortfood
The Dutch Kitchen (ENG)
10,- Aanbieding!
Boerenkool
Ingeblikt! – 80 verrukkelijke recepten uit de voorraadkast
Wannée
10,- Aanbieding!
Hem versus haar
Charlie’s Kitchen
10,- Aanbieding!
I love Stirrin Geschenkpakket
Risotto
The green kitchen at home
Bakken met bonen
Gezond
Taart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies – iedereen is er dol op. En door het toevoegen van bonen, erwten en linzen kunnen we deze lekkernijen een stuk gezonder maken! Peulvruchten zitten namelijk boordevol eiwitten, mineralen en vezels.Lekker
In sommige recepten zorgen de bonen voor luchtigheid, in andere juist voor knapperigheid. Naast de gezondheidsvoordelen zijn de ovenrecepten in Bakken met bonen ook nog eens ontzettend lekker. Zo vind je in het boek hartige bakrecepten als rodelinzencrackers met chili en komijnzaad en Italiaans pizzadeeg van witte bonen. Maar ook zoete recepten als black bean brownie met pinda's en kokosmuffins met limoen gemaakt van kikkererwten.Simply daytox
Supergezond
Tomaat
Stokbrood
Bloemkool
Muesli & granola
10,- Aanbieding!
Beauty & food
10,- Aanbieding!