Aanbieding!

Chez Bijdendijk

Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 37,99.Huidige prijs is: € 28,99.

Licht beschadigd “Dit boek is nieuw, maar bevat een klein krasje, deukje, gevouwen bladzijden of andere kleine beschadiging. Alle boeken zijn nieuw, ongelezen en zijn cadeau waardig!”
Joris Bijdendijk

Snel! Nog maar 1 op voorraad!

Artikelnummer: 9789038814711 Categorieën: ,
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Duurzaam en goedkoop

 

 

Beschrijving

De Franse keuken wordt gezien als de moeder van vele keukens. De Franse gastronomie – met beroemde chef-koks als Auguste Escoffier, Paul Bocuse en Alain Ducasse – inspireerde wereldwijd talloze chefs. Zo ook Joris Bijdendijk. Tijdens zijn koksopleiding, stages in Frankrijk en van zijn Franse vrouw Elsa leerde hij alles over de klassieke Franse bereidingen. Pocheren, blancheren, flamberen; de Franse keuken spreekt een universele taal. En als je die basistechnieken eenmaal beheerst, dan kun je volgens Joris uit elk ingrediënt het beste halen en eindeloos variëren.

In dit boek deelt hij zeventig van zijn favoriete Franse recepten die hij regelmatig in huize Bijdendijk kookt; van brood en patisserie tot pasteien, stoofschotels, salades, vinaigrettes en sauzen. De gerechten zijn gebaseerd op de klassiekers, maar uiteraard geeft Joris er zijn eigen moderne draai aan. In elk recept maakt de thuiskok kennis met Franse technieken en ingrediënten. Daarmee wordt een goede basis gelegd om zelf de lekkerste boeuf bourguignon, cassoulet, bourride, cannelés en vele andere specialiteiten te kunnen maken.

Extra informatie

Gewicht 1346 g
Afmetingen 228 × 287 × 30 mm
Uitgever

Auteur

Jaartal

Uitvoering

Hardcover

Pagina's

Conditie