Oosters

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd(9)
Uitvoering
Hardcover(6)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal
Nederlands(3)
3 =
10,-
Verkoop!

Trendy food, chef het zelf – Dumplings

Licht beschadigd
Valentine Ferrandi
 11,99  3,34 Toevoegen aan winkelwagen

Met 'Dumplings' zet jij binnen een mum van tijd de lekkerste dumplings op tafel. Deze Aziatische lekkernijen zijn onweerstaanbaar voor iedereen die een umami-kick wil. Dit deel uit de Chef het zelf-serie laat jou zien hoe je zelf dumplings en gyoza maakt - van het deeg maken en vouwen tot het bereiden van de lekkerste vullingen en sausjes. Zo leer je heerlijke smaakcombinaties en welke sausjes het lekkerst zijn bij je zelfgemaakte dumplings of gyoza. Met dit kookboek krijg je onmiddellijk zin om de keuken in te duiken en je gasten te trakteren op een volle schaal knapperige, stomende dumplings.

Ontdek ook de andere delen uit de Chef het zelf-reeks, zoals 'Burgers', 'Taco's', 'Donuts', 'Ramen' en 'Bubble tea'.

Lees verder
Verkoop!

Sambal Shiok

Licht beschadigd
Mandy Yin
 20,00  10,00 Toevoegen aan winkelwagen
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy met een hint van bitter is. Het is tijd om kennis te maken met Maleisië: de melting pot van Zuidoost-Azië.

Waan je in Georgetown op Penang, het culinaire mekka, en geniet van het fantastische streetfood: 'Penang assam laksa' noedelsoep, 'nasi lemak', of kipsaté die weer net even anders smaakt dan we gewend zijn. Kook uitgebreid voor vrienden en familie en serveer een curry met garnalen en betelblad of lamsvlees gemarineerd in tamarinde met groene pepertjes. Serveer daarbij bokchoi gestoofd in oestersaus met knoflook. Sluit af met een typisch dessert als kokospudding met gezouten karamel en banaan.

'Sambal Shiok' is ingedeeld op streetfood, snacks en typische maaltijden voor thuis en sluit af met zoetigheden. Daarnaast geeft Mandy Yin uitgebreide informatie over de voorraadkast en waar je de ingrediënten kunt verkrijgen. Als bonus krijg je in dit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van Penang, Kuala Lumpur en Malakka.
Lees verder
Verkoop!

Basisboek India

Licht beschadigd
Amandip Uppal
 25,00  12,50 Toevoegen aan winkelwagen
In dit Basisboek India maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. Nog onervaren koks kunnen zodoende zelfvertrouwen opbouwen, terwijl ervaren koks meer hun creatieve kant aangesproken zullen zien. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel traditionele favorieten als klassieke gerechten uit Noord- en Zuid-India passeren de revue. Alle recepten blijven trouw aan Indiase tradities, maar zijn tegelijkertijd geschikt voor het hedendaagse koken: zo veel mogelijk van tevoren dingen bereiden, en makkelijk boodschappen doen. Basisboek India maakt Indiaas koken up-to-date en leert je er de basis van. Van daaruit kun je dan gaan experimenteren. Recepten als citroen-saffraankip en kokos- of chilichocolademelk zullen je vast doen watertanden, en ongetwijfeld zal je waardering voor Indiase smaken erdoor toenemen. De eenvoudige, snel te bereiden gerechten zorgen ervoor dat je Indiaas eten op elk moment in je maaltijden kunt inpassen.
Lees verder