Aanbieding!

Spis aan tafel

Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 20,00.Huidige prijs is: € 9,99.

Licht beschadigd “Dit boek is nieuw, maar bevat een klein krasje, deukje, gevouwen bladzijden of andere kleine beschadiging. Alle boeken zijn nieuw, ongelezen en zijn cadeau waardig!”
Mikkel Karstad

Uitverkocht

E-mail wanneer op voorraad

Artikelnummer: 9789402600377 Categorieën: ,
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 35 euro
  • Duurzaam en goedkoop

 

 

Beschrijving

Mikkel Karstad, co-founder van Scandi-cool cuisine, adviseur van NOMA en een geweldige Deense chefkok.

Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: ‘De schoonheid van voedsel is van cruciaal belang,’ zegt hij, ‘onze ogen spelen een belangrijke rol bij het eten. Als een gerecht er prachtig en heerlijk uitziet, zal het eerder aanzetten tot het proberen van iets nieuws. Je eet met smaakpupillen, ogen en neus.’

Als een vakkundig en creatief chefkok is hij dagelijks bezig met eten met een ‘persoonlijkheid’ en vol smaak. Hij maakt liever een gerecht met lokaal en seizoensgebonden ingrediënten dan een ‘gedwongen’ onpersoonlijke maaltijd met dure ingrediënten.
Dat is ook het uitgangspunt van zijn eerste kookboek Spis: Mensen inspireren om goede ingrediënten te gebruiken en dan gewoon… koken! Niet meer en vooral niet minder.

Mikkel gebruikt in zijn prachtig vormgegeven en geïllustreerde boek de ingrediënten die hijzelf het liefst gebruikt. Met deze bestandsdelen maakt hij verschillende recepten zodat de lezers van zijn boek ‘leren’ deze op verschillende manieren te gebruiken en te ervaren.
Dus als je gaat koken met Spis zal je je eetgewoonten wellicht wat moeten aanpassen om op die manier een nieuwe culinaire ervaring op te doen.

Extra informatie

Gewicht 942 g
Afmetingen 198 × 274 × 27 mm
Auteur

Jaartal

Uitvoering

Hardcover

Pagina's

Conditie