Beschrijving
GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2013
Virgin to Veteran is een kookboek met een twist. Volg deze eigentijdse masterclass en je zult koken met een berg aan zelfvertrouwen. Stap voor stap leer je alles over snijtechnieken en kookprocessen, maar ook thema’s als de oorsprong van producten, de verkrijgbaarheid van ingrediënten in bepaalde seizoenen en de geheimen van hoe je gerechten mooi kunt presenteren komen aan bod.
Van fast food tot slow food, van gezonde tot gulzige recepten en voor iedere stemming en lifestyle en voor elk budget. Bij alle basisgerechten worden variatiemogelijkheden gegeven om je kookrepertoire in een oogwenk te kunnen uitbreiden. Krijg het maken van een goede Coq au Vin onder de knie en binnen mum van tijd maak je ook een heerlijke Chicken Pie.
Virgin to Veteran leert je de vaardigheden, technieken en recepten om briljante maaltijden op tafel te kunnen zetten!
‘Van een checklist voor de keukenla tot de beste tips voor je inkopen; alles wordt in dit boek uitgelegd. En dan de recepten: lekkere klassiekers met twist, met bij elk een variatietip… en nog een en nóg een. Wat is Sam Stern gul en wat valt er veel te beleven in dit boek!’ delicious.
‘Sam Stern voorziet, in de traditie van Jamie Oliver, zijn gemakkelijke recepten van persoonlijk commentaar. Allemaal even smakelijk.’ NRC Handelsblad