219

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Boeken

Prijs
Conditie
Uitvoering
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal

Toont alle 2 resultaten

Aanbieding!

Groen keto

Licht beschadigd
Alice Apel‏ Hartvig
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 27,99.Huidige prijs is: € 16,99. Toevoegen aan winkelwagen

Groen Keto: gezond afvallen met meer groente

Keto is al jarenlang een populaire manier om af te vallen. De vetverbranding wordt versneld door koolhydraten te vervangen door gezonde eiwitten en vetten. Verder heeft dit dieet ook nog andere gezondheidsvoordelen zoals een betere spijsvertering. In dit boek vind je 60 aantrekkelijke Keto-recepten. Met een 3-weeks dieetplanner, tips en tools om je motivatie vast te houden en een 3 weeksplanner voor na je ketodieet. De recepten zijn niet al te ingewikkeld: gerechten zonder rood vlees, met veel groenten en ook vis, kip, eieren en kaas. In het theoretische gedeelte in het begin vind je de basisprincipes van keto, informatie over voedingswaarden en een trainingsschema.

Alice Apel Hartvig is diëtiste. Majbritt Louring Engell is een fitnesstrainer en heeft een instituut voor een gezonde leefstijl.

Lees verder
Aanbieding!

Eten!

Licht beschadigd
Sylvia Witteman
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 32,99.Huidige prijs is: € 16,99. Toevoegen aan winkelwagen

Dichten is net als koken: ‘je pleurt maar wat in de pan / als je koken kan,’ aldus Riekus Waskowksy. Dat is zeer waar. Sylvia Witteman groeide op als gefrustreerde lekkerbek in het culinaire vacuüm van een gezin waar voornamelijk aardappelen, groente en vlees op tafel kwamen. Desondanks, of juist daardoor, ontwikkelde ze een grote liefde voor koken en eten, die nog verder werd aangewakkerd tijdens haar arme studententijd en haar verblijf in diverse buitenlanden.

Als autodidact leerde ze met vallen, opstaan en veel improviseren de fijne kneepjes van echt lekker koken, zonder flauwekul. Dat leidde via een kookrubriek in de Volkskrant tot diverse populaire kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman en Armeluiseten. In dit nieuwe kookboek legt Witteman op de haar bekende humoristische ‘no nonsense’-manier aan elke beginner uit waar het nu eigenlijk om gaat in de keuken, en vooral: hoe het moet. Begrijpelijk voor iedereen, van de prille student-op-kamers tot de pas gescheiden pensionado die zich opeens in zijn eentje achter het fornuis staat af te vragen: ‘Kóókt dit water?’

Lees verder