256

Levertijd 2-3 werkdagen!

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd(7)
Uitvoering
Hardcover(7)
Paperback(3)
Characters
Soort
Thema
Sprookjes(1)
Serie
Taal
Nederlands(5)

Toont alle 8 resultaten

Aanbieding!

Sambal Shiok

Licht beschadigd
Mandy Yin
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 27,50.Huidige prijs is: € 10,99. Toevoegen aan winkelwagen
'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en Indonesië. Ontdek dat de Maleisische keuken een perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en spicy met een hint van bitter is. Het is tijd om kennis te maken met Maleisië: de melting pot van Zuidoost-Azië.

Waan je in Georgetown op Penang, het culinaire mekka, en geniet van het fantastische streetfood: 'Penang assam laksa' noedelsoep, 'nasi lemak', of kipsaté die weer net even anders smaakt dan we gewend zijn. Kook uitgebreid voor vrienden en familie en serveer een curry met garnalen en betelblad of lamsvlees gemarineerd in tamarinde met groene pepertjes. Serveer daarbij bokchoi gestoofd in oestersaus met knoflook. Sluit af met een typisch dessert als kokospudding met gezouten karamel en banaan.

'Sambal Shiok' is ingedeeld op streetfood, snacks en typische maaltijden voor thuis en sluit af met zoetigheden. Daarnaast geeft Mandy Yin uitgebreide informatie over de voorraadkast en waar je de ingrediënten kunt verkrijgen. Als bonus krijg je in dit kookboek ook de leukste en lekkerste adresjes van Penang, Kuala Lumpur en Malakka.
Lees verder
Aanbieding!

Citrus

Licht beschadigd
Catherine Phipps
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 9,99. Toevoegen aan winkelwagen
Verrassende en internationale receptuur met citrus in de hoofdrol.

In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l'orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruschetta met citroenlabneh, tuinbonen en za'atar.

Mexicaanse kippensoep met limoen, Midden- Oosterse tabouleh met peterselie en sinaasappel of serveer het Japanse zalmgerecht met yuzu. Partyhapjes, salades, voor-, hoofd- en bijgerechten als broccoli met een 'hollandaise' van bloedsinaasappel. Serveer een verkoelende gazpacho van sinaasappel, gember en meloen of trakteer op zelfgemaakte limoen-kamille-honingcake.

'Citrus' is een origineel, zeer compleet en fraai uitgevoerd kookboek en geeft bovendien tientallen inmaak- en conserveringsrecepten, pickles, rubs & dressings tot en met hartverwarmende (sterke) drankjes, ijs, sorbets en snoepgoed. Wie houdt er nou niet van citrus!
Lees verder
Aanbieding!

LEGO – 365 ideeën om te maken met legosteentjes

Licht beschadigd
Simon Hugo
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 14,99. Toevoegen aan winkelwagen

Wat ga jij vandaag doen? Laat je elke dag inspireren met '365 ideeën om te maken met LEGO® steentjes'. Dit boek staat vol LEGO-schatten! Leer je eigen goocheltrucs te maken, daag je vrienden uit om de hoogste LEGO-toren te bouwen of ontdek hoe je een LEGO-stopmotionfilmpje maakt en nog 362 andere geniale LEGO-ideeën. Een ideaal cadeau voor elke LEGO-fan.

Het LEGO-avontuur begint zodra je als kind je allereerste LEGO-steentje vastpakt. Met de vrolijk gekleurde bouwstenen van LEGO kunnen zowel kinderen als volwassenen een eigen wereld creëren. Of je een eigen stad wilt bouwen, de snelste voertuigen of de mooiste gebouwen, met LEGO kan het allemaal. Dit creatieve en duurzame speelgoed is niet meer weg te denken!

Bekijk ook de andere LEGO- en Minecraft-boeken: zoals 'LEGO Minecraft Ideeënboek', 'Groot Minecraft Ideeënboek', 'Hoe bouw je LEGO auto's'.

Lees verder
3 =
10,-
Aanbieding!

Jay-Z

Licht beschadigd
Michael Eric Dyson
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 21,99.Huidige prijs is: € 6,99. Toevoegen aan winkelwagen

I’M NOT A BUSINESSMAN – I’M A BUSINESS, MAN

Rapper, MC, producer, zakenman, activist en bovenal: hustler. JAY-Z is Amerika en Amerika is JAY-Z. Van de straten van Brooklyn, New York klom hij op tot de absolute top van de hiphopwereld. JAY-Z: Made in America is de ultieme biografie van het grootste hiphopicoon aller tijden.

Met zijn geniale en provocerende teksten gaf JAY-Z zíjn Amerika – het land van drugs, criminaliteit, racisme en money – een stem. Daarmee veroverde hij niet alleen de VS, maar de hele wereld. En toch krijgt hij als rapper vaak niet het respect dat hij verdient voor zijn succes als artiest. In deze biografie gaat auteur Michael Eric Dyson dieper in op JAY-Z’s immense invloed op de hiphop en de Amerikaanse mainstream. Laat je meevoeren door het leven en de lyrics van de godfather van de hiphop.

Lees verder
Aanbieding!

De saladebijbel

Licht beschadigd
Julia Canning
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 11,99.Huidige prijs is: € 5,99. Toevoegen aan winkelwagen
Een presentatie van eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades, met vlees, vis en vegetarische opties en meer dan vijfhonderd kleurenfoto's. Salades voor elk seizoen, elke gang en elke gelegenheid - van warme, voedzame maaltijdsalades tot eenvoudige bijgerechten en lekkere combinaties voor een dinertje in de buitenlucht. Extra informatie in de vorm van tips en variaties, om het beste uit ingrediënten te halen en eenvoudige technieken te leren gebruiken. De recepten worden in stap-voor-stap-instructies uitgelegd en geïllustreerd met prachtige kleurenfoto's die inspireren en instrueren. Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden - van het aantal calorieën tot de hoeveelheid vet, cholesterol, koolhydraten, suiker en eiwitten.
Lees verder
Aanbieding!

Baru Belanda

Licht beschadigd
Pascal Jalhay
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 12,50. Toevoegen aan winkelwagen
In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van het goede van toen en gebruikmakend van de creativiteit en kennis van nu wil hij de Indische keuken weer modern maken.

Baru Belanda is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. In dit monumentale boek geeft Pascal Jalhay zijn visie op de Indische keuken met de culinaire passie en creativiteit waar hij al sinds jaar en dag om wordt geroemd.

Met medewerking en recepten van Anita Boerenkamp (Spandershoeve), Arjuna Besenboem (Restaurant Nakal), Betty van Bokhoven (De Sawa), Danny Jansen (24Kitchen), Dennis Huwaë (Restaurant Daalder), Eduard Roesdi (Iboe Tsjilik), Frank Deuning (Restaurant The Raffles), Hans van Triest (Restaurant Kerckebosch), Jaimie van Heije (Jaimie van Heije), Jeff Keasberry, Jermain De Rozario (De Rozario*), Jimmy Lohamzah (Bali James), Lonny Gerungang (Di Roemah), Syrco Bakker (Pure C**).

PASCAL JALHAY begon zijn horecacarrière op zijn vijftiende bij Hotel Kurhaus en sloot zijn opleiding af bij Chateau Neercanne*. Achtereenvolgens werkte hij bij Au Coin des Bon Enfants, Scholteshof** in België, Restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 souschef van La Rive** in het Amstel Hotel. Daarna werd hij executive chef bij restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel. Jalhay kookte er twee sterren en kreeg zijn tweede ster van Michelin direct het jaar na het verkrijgen van de eerste ster.
Lees verder
Aanbieding!

Mindful omgaan met stress

Licht beschadigd
Bob Stahl
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 15,00.Huidige prijs is: € 7,50. Toevoegen aan winkelwagen
Van de ultieme praktijkgids voor MBSR, waarvan in het Engelse taalgebied meer dan 115.000 exemplaren zijn verkocht, is nu een volledig herziene en bijgewerkte editie vertaald. Naast de heldere oefeningen, overdenkingen en inspirerende verhalen die je in dit prachtige boek vindt, onderzoeken en onderwijzen de auteurs een van de belangrijkste vaardigheden in een mensenleven: aanwezig zijn. Wij kunnen stress in ons leven niet uitbannen, maar dit boek kan je wel leren om er anders mee om te gaan en je vrijer te voelen. MBSR helpt bij het verminderen van stress, angst, paniek, depressie, chronische pijn en een scala aan medische aandoeningen. Het is een krachtige methode die je leert om je aandacht op het huidige moment te richten en kan de manier waarop je met stress omgaat definitief veranderen. Bob Stahl heeft in drie medische centra in het San Francisco Bay Area MBSR-programma’s opgezet. Hij is senior adjunct-teacher aan het Center for Mindfulness in Medicine, Health Care, and Society van de University of Massachusetts en aan het Mindfulness Center van de Brown University. Elisha Goldstein is grondlegger van The Mindful Living Collective, een belangrijke online community op het gebied van mindfulness, en is medeoprichter van het Center for Mindful Living in Los Angeles
Lees verder
Aanbieding!

Basisboek India

Licht beschadigd
Amandip Uppal
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 12,50. Toevoegen aan winkelwagen
In dit Basisboek India maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. Nog onervaren koks kunnen zodoende zelfvertrouwen opbouwen, terwijl ervaren koks meer hun creatieve kant aangesproken zullen zien. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel traditionele favorieten als klassieke gerechten uit Noord- en Zuid-India passeren de revue. Alle recepten blijven trouw aan Indiase tradities, maar zijn tegelijkertijd geschikt voor het hedendaagse koken: zo veel mogelijk van tevoren dingen bereiden, en makkelijk boodschappen doen. Basisboek India maakt Indiaas koken up-to-date en leert je er de basis van. Van daaruit kun je dan gaan experimenteren. Recepten als citroen-saffraankip en kokos- of chilichocolademelk zullen je vast doen watertanden, en ongetwijfeld zal je waardering voor Indiase smaken erdoor toenemen. De eenvoudige, snel te bereiden gerechten zorgen ervoor dat je Indiaas eten op elk moment in je maaltijden kunt inpassen.
Lees verder