Aanbieding!

Non-duale liefde

 28,99  14,50

Licht beschadigd “Dit boek is nieuw, maar bevat een klein krasje, deukje, gevouwen bladzijden of andere kleine beschadiging. Alle boeken zijn nieuw, ongelezen en zijn cadeau waardig!”
A.H. Almaas

Uitverkocht

E-mail wanneer op voorraad

ISBN: 9789493301542 Categorieën: , ,
  • Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf 35 euro
  • 50% Korting op HELE collectie

Beschrijving

Het onderzoek naar liefde voorbij de grenzen
van het individuele zelf laat ons zien dat
non-duale liefde de ware aard van alles is,
en daarmee van onszelf.

Liefde is niet alleen een van de transformerende krachten van het spirituele pad, in feite zijn wij liefde. A. H. Almaas neemt ons mee voorbij een beperkt, individualistisch inzicht in wat
liefde is en laat ons de onbegrensde dimensie van goddelijke liefde zien. Goddelijke liefde is niet de liefde die we voelen voor een ander, goddelijke liefde is non-duale liefde en
kent geen grenzen. Juister gezegd: het is de non-duale ware aard die wij ervaren als liefde.
Als we in plaats van ons te richten op de ervaring van de individuele persoon, kijken
naar de ervaring van de totaliteit van het bestaan, dan gaan we onze ware aard ontdekken, vrij van belemmeringen. Dat geeft een gevoel van totale vrijheid en vreugde, van bevrijding
van conflicten, angsten, onzekerheden en zorgen.

Almaas bespreekt wat verhindert dat wij ons op deze manier bewust worden van onze ware aard: ons geloof in een afzonderlijk zelf en onze conditionering als kind. Om dit nader te onderzoeken, bevat elk hoofdstuk een oefening waarin een belangrijk thema aan bod komt, zoals gehechtheid, wereldlijke verlangens, de eenheidservaring en genade. Aan de antwoorden van studenten en het commentaar daarop van Almaas zelf kan de lezer zijn eigen ervaringen spiegelen en zo zijn inzicht in de verschillende aspecten van de ervaring van non-duale liefde vergroten.

Extra informatie

Uitgever

Auteur

Jaartal

Uitvoering

Hardcover

Pagina's

Conditie

Lidy Jansen
Lidy Jansen
2023-11-09
Prachtige, nieuwe/amper beschadigde boeken voor een hele mooie prijs. Super service.
jolanda elzinga
jolanda elzinga
2023-10-16
boek gezien op website , intrese maar was duurder als in boeken winkel terwijl er ook nog lichte beschadeging op zat ook ,bericht gestuurd zou aangepast worden was ook zo alleen nu nog duurder geworden weer een foutje bericht gestuurd en verwezen naar de website zou weer aangepast worden , toen was het boek opeens uitverkocht ! en geen reactie meer gehad ,waardeloos !
Esther S
Esther S
2023-09-27
Prachtige boeken voor mooie prijzen, snel verzonden. Wij zijn er erg blij mee!
Valerie Rison
Valerie Rison
2023-09-16
De boekjes zien er prima uit en zijn snel bezorgd! Alleen de inhoud van de boekentas 5 boekjes voor €10,- is uitermate teleurstellend, mijn kinderen van 2 en 5 jaar vonden 1 boekje leuk en die ook voor hun leeftijd is, de rest is voor oudere kindjes terwijl bij de boekentas staat dat het voor kindjes is van de leeftijs 2-5 jaar.
Wanda van Hengel
Wanda van Hengel
2023-08-19
Leuk assortiment, bestellen gaat eenvoudig. Snelle levering, boeken zijn goed verpakt. Via mail een vraag gesteld, nette reactie ontvangen en mogen ervaren dat de boekentas een prima service verleend.
Willy Van Loon
Willy Van Loon
2023-08-17
Ik kocht een 'gebruikt' boek, maar het zag eruit als nieuw. Snel verzonden en ontvangen - TOP.