Resultaat 1–40 van de 58 resultaten wordt getoondSorted by latest

Alles over friet
Alles over friet heeft een kloek formaat met imitatielinnen omslag met preeg. In dit stoere boek staan sfeervolle foto's en authentieke zwart-witillustraties.

Appeltaart
In Appeltaart vind je recepten voor de heerlijkste taarten met appel en meer. Appelkruimeltaart met witte chocola, appel-frambozencrumble, boerenappelplaat en de bekende Holtkamps appeltaart, om er maar een paar te noemen. Veel tips om de appeltaart lekker snel en met weinig moeite op tafel te zetten. Appeltaart bij de koffie of thee, op zondag, op je verjaardag, of zomaar tussendoor.

Dutch cooking
Dutch Cooking, the new kitchen is packed with ideas for the best vegetable and potato mashes, soups (Dutch pea soup!) and salads. And of course we haven¿t forgotten delicious traditional Dutch deserts and the best recipe for apple pie ¿ even better than our grandmothers made it!

Super groen – Groene sapjes cadeauset
Origineel en gezond cadeau
Ben je op zoek naar een origineel en gezond cadeau? In deze Groene sapjes cadeauset zit een fijn receptenboekje met 17 recepten uit Groene sapjes. En natuurlijk een flesje om je sapjes in te doen. Op de labels kun je de receptnamen noteren.
Supergroen
Na het enorme succes van Groene sapjes, is er nu deze cadeauset. Met deze set maak je heerlijke groene sapjes zelf. Het enige wat je nodig hebt is een blender of sapcentrifuge. Maak heerlijke sapjes met vers fruit en gezonde groenten. Het meest groene cadeautje!
'Een nieuwe moderne klassieker - ronduit een zinderend kookboek!' - Jamie oliver

Glutenvrij bakken
van nieuwe zoete en hartige baksels: cakes en taarten, maar ook brood en desserts. Inclusief talrijke tips voor handige vervangingsmiddelen en inventieve bakmethoden, plus advies over het aanschaffen van en bakken met glutenvrije ingrediënten.

I love cake, taart en koekjes
Het hoofdstuk ¿Piece of cake¿ bevat supersimpele cakes, in ¿Natural born¿ vind je recepten voor de lekkerste vruchtentaarten en in ¿Chocoholic¿ gebak waarmee je jezelf trakteert op niets anders dan chocolade, en ¿My Sweet World¿ staat vol met nostalgische toppers. En in het laatste hoofdstuk ¿Wow!¿ worden feestelijke taarten gepresenteerd om op bijzondere momenten zonder veel inspanning enorme indruk te maken.

Becht lifestyle – Becht lifestyle Nutella

Het paddenstoelenboek
Naast de heldere beschrijving van de paddenstoel en zijn directe omgeving, plus informatie over het seizoen waarin deze paddenstoel te vinden is, bevat het boek vele fraaie foto’s. De recepten maken je enthousiast om zelf het bos in te gaan ? of om eens wilde paddenstoelen van de markt te gebruiken. Mocht je zelf thuis paddenstoelen willen kweken, dan vind je alle tips en handigheidjes die daarvoor nodig zijn. Belangrijk in het boek zijn ook de vele heerlijke recepten, van een salade met koningsoesterzwam tot een bouillon van reuzenbovist of een risotto met eekhoorntjesbrood.

Het paddenstoelenboek

Thuis je eigen stijl

Becht lifestyle – Becht lifestyle Wild & gevogelte
Claartje Lindhout is een jonge kok die laat zien dat wild niet ¿oubollig¿ hoeft te zijn, maar ook op een frisse en andere manier klaargemaakt kan worden, getuige bijvoorbeeld gerechten als ¿gebakken wildegansfilet met een frisse wittewijnroomsaus met abrikoosjes en tabouleh¿ of ¿salade met kwartel, rode biet en bloedsinaasappel¿. Om van ¿gekonfijte konijnenbout¿ nog maar niet te spreken¿
10,- Verkoop!

Trendy food, chef het zelf – Dumplings
Met 'Dumplings' zet jij binnen een mum van tijd de lekkerste dumplings op tafel. Deze Aziatische lekkernijen zijn onweerstaanbaar voor iedereen die een umami-kick wil. Dit deel uit de Chef het zelf-serie laat jou zien hoe je zelf dumplings en gyoza maakt - van het deeg maken en vouwen tot het bereiden van de lekkerste vullingen en sausjes. Zo leer je heerlijke smaakcombinaties en welke sausjes het lekkerst zijn bij je zelfgemaakte dumplings of gyoza. Met dit kookboek krijg je onmiddellijk zin om de keuken in te duiken en je gasten te trakteren op een volle schaal knapperige, stomende dumplings.
Ontdek ook de andere delen uit de Chef het zelf-reeks, zoals 'Burgers', 'Taco's', 'Donuts', 'Ramen' en 'Bubble tea'.
10,- Verkoop!

30 receptkaarten – Salade
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Kies voor een kikkererwtensalade met harissa, een knapperige appel-venkelsalade of een klassieke caesarsalade of een salade Niçoise: door de recepten uit deze receptenbox heb je boordevol inspiratie om de keuken in te duiken. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils. Met de receptkaarten van 'Salade' zet je gegarandeerd een lekkere en frisse salade op tafel.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.
10,- Verkoop!

Trendy food, chef het zelf – Burgers
Ben jij dol op hamburgers? Dan mag 'Burgers' niet in jouw keuken ontbreken. Met 'Burgers' - onderdeel van de Chef het zelf-serie - maak je zelf de lekkerste hamburgers klaar. Van klassiekers als een bacon-cheeseburger tot een knapperige kip- of visburger: álle recepten uit dit boek zitten bomvol smaak. Uiteraard kunnen de vega-varianten, zoals een heerlijke linzenburger met tzatziki, niet ontbreken. Ook leer je hoe je hamburgerbroodjes perfect goudbruin krijgt én hoe je zelf de lekkerste frietjes maakt. Met 'Burgers' creëer je binnen een mum van tijd je ideale hamburger.
Ontdek ook de andere delen uit de Chef het zelf-reeks, zoals 'Dumplings, 'Taco's', 'Donuts', 'Ramen' en 'Bubble tea'.

Ma petite pâtisserie
Ontdek al het heerlijks uit de Parijse pâtisserie in 'Ma petite pâtisserie' van Audrey Krief. Denk aan vanille-éclairs, madeleines en versgebrande crème-brûlée... Verscholen in de Amsterdamse Pijp vind je My Little Patisserie, een Frans zaakje dat bekendstaat als een klein stukje Parijs in Amsterdam. In dit kookboek onthult eigenaresse Audrey al haar favoriete recepten en leert ze je de kneepjes van het patissiervak. Maak stap voor stap soezendeeg, ontdek het geheim achter de perfecte crème chocolat en ervaar de magie van een perfecte batch madeleines. Strakke, klassieke vormgeving gecombineerd met sfeervolle fotografie met een vintage touch maken dit boek een échte eyecatcher. Daarmee is 'Ma petite pâtisserie' niet alleen een must-have voor de toegewijde thuisbakker, maar ook voor iedereen die zich even in Parijs wil wanen.
Audrey Krief is van origine Parisienne. Ze volgde een opleiding bij l'Ecole de Boulangerie et de Pâtisserie en werkte bij verschillende Parijse patissiers voordat ze voor de liefde naar Nederland verhuisde en daar haar eigen zaak - My Little Patisserie - opende.
10,- Verkoop!

30 receptkaarten – Groente
Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Maak aubergine-shakshuka met tahin en pijnboompitten, verras je gasten met gestoomde buns met paddenstoelen-koolvulling en gewokte paksoi, of verwen jezelf met een goedgevulde dahl met crispy kokostopping. Deze box biedt volop inspiratie om elke dag lekkere vega of vegan gerechten op tafel te zetten - of je nu veel of juist weinig tijd hebt.
De kaarten zijn praktisch in gebruik, afneembaar én mee te nemen als boodschappenlijstje. En met behulp van de handige iconen zie je in een oogopslag welke recepten voldoen aan jouw specifieke eetwensen. Met de receptkaarten van Becht wordt koken een fluitje van een cent.

Paddenstoelen

Het vega slowcooker boek
Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met 'Het vega slowcookerboek' van Sabine Koning - bekend van OhMyFoodness - maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker.
In dit heerlijke kookboek staan maar liefst 75 verrassende recepten voor in de slowcooker - van wereldgerechten tot Hollandse kost en van zonder-ovenschotels tot klassieke stoofpotten, uiteraard in een vegetarisch jasje. Denk aan pompoenrisotto met geitenkaas en salie, doperwt-spinaziestamppot, een pittige Thaise pindasoep of een hachee van seitan. Met Sabines receptuur zul je versteld staan van de hoeveelheid makkelijke en veelzijdige vegetarische gerechten die je uit de slowcooker kunt toveren. 'Het vega slowcookerboek' is het perfecte slowcookerkookboek voor iedereen die dol is op koken met de slowcooker én zonder veel moeite heerlijke vegetarische gerechten op tafel wil zetten.
10,- Verkoop!

Trendy food, chef het zelf – Taco’s
Ontdek hoe je de allerlekkerste Mexicaanse taco's zélf maakt met 'Taco's' van Sandra Mahut. Van klassieke taco's met kruidig gehakt, bonen en mais tot smakelijke veggie taco's boordevol knapperige groenten - in dit kookboek vind je recepten voor iedere tacoliefhebber. Ook bijgerechten mogen niet ontbreken: zo leer je hoe je zelf guacamole maakt én welke toppings er absoluut niet mogen ontbreken op de beste taco's. Met 'Taco's' krijg je meteen zin om de keuken in te duiken om dit heerlijke streetfood zelf te cheffen!
Ontdek nog meer heerlijk streetfood met 'Ramen', 'Bubble tea' of 'Donuts'.

Hoe hoort het eigenlijk?
Mag je eigenlijk je mobiele telefoon in het openbaar opnemen? Mag je laptop mee naar een etentje? Hoe schrijf ik een formele e-mail? In Hoe hoort het eigenlijk? komen talloze hedendaagse etiquettevraagstukken aan de orde. Op basis van soms eeuwenoude gebruiken en omgangsvormen legt Reinildis van Ditzhuyzen uit hoe het eigenlijk hoort. Hiervoor heeft zij de originele teksten van de door haar herschreven uitgave van Amy Groskamp-ten Have opnieuw bekeken en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Dat betekent veel aandacht voor de moderne communicatiemiddelen en voor verschillende religieuze omgangsvormen, plus richtlijnen voor internationaal gebruikelijke (zakelijke) etiquette.

De snelle bakplaat
10,- Verkoop!

Trendy food, chef het zelf – Bubble tea
Met 'Bubble tea' leer jij je favoriete drankje - inclusief bubbels - zelf maken! Bubble tea is ongekend populair én superlekker. Met de handige recepten uit dit boek leer je in een mum van tijd hoe je zelf dit heerlijke drankje klaarmaakt, zonder dat je naar je favoriete bubble tea-shop hoeft. Experimenteer erop los: van matchathee met chewy tapiocabubbels tot tropische bubble tea met popping boba die wanneer ze barsten heerlijk naar passievrucht smaken. Al je favoriete smaken zoals taro, brown sugar én matcha komen aan bod. Verwen jezelf met een bubble tea (to go) of maak indruk op je vrienden en familie met deze bijzondere drankjes.
Meer trendy food ontdekken? Duik dan ook in 'Ramen'!

Oma’s klassiekers
In 'Oma's klassiekers' (het derde deel in de succesvolle reeks van Stichting Oma's Soep) delen onze favoriete oma's en opa's dit keer hun échte klassiekers. Maak oma Maggy's heerlijke Gelderse omelet of duik de keuken in om de superlekkere boterkoek van oma Froukje op tafel te toveren. Bereid de heerlijke garnalencocktail van oma Adrie als voorgerecht, serveer romige aardappelpuree bij de gevulde varkenshaas van opa Hans en sluit af met oma Clara's smakelijke stoofpeertjes met vanille-ijs. Voor ieder moment op de dag is er wel een klassieker om op tafel te zetten. In 'Oma's klassiekers' ontdek je niet alleen de nostalgische recepten van oma en opa, maar lees je ook prachtige verhalen en anekdotes over de oma's en opa's wiens recepten dit boek sieren. 'Oma's klassiekers' is een must-have voor fans van 'Oma's soep' en 'Oma's stamp- en stoofpotjes' en voor liefhebbers van de nostalgische keuken.
Van elk verkocht boek gaat er € 1,- naar stichting Oma's Soep.

Elke dag bakdag
10,- Verkoop!

Supergezond

De hollandse pot
Zo vind je in dit boek steeds een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu uit elke provincie te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept vormt een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.
10,- Verkoop!

Ultiem comfortfood
10,- Verkoop!

Vegan rainbow food
Jason Tjon Affo staat bekend om zijn unieke en kleurrijke recepten en fotografie, die hij toont op zijn blog en Instagram ‘The Indigo Kitchen’. ‘Vegan soul food’ werd bekroond tot het beste vegan kookboek van het jaar 2020 door LekkerVega. ‘Vegan rainbow food’ is zijn derde boek.

De wereldse bakplaat

The Dutch Kitchen (ENG)
10,- Verkoop!

Boerenkool
10,- Verkoop!

Stamppotten
10,- Verkoop!

Chips

Wannée
10,- Verkoop!

Vegan taart

De flexitariër
10,- Verkoop!

Koken Met De Grillpan

Kip
10,- Verkoop!

Droomjurken
