Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Boeken

Prijs
Conditie
Uitvoering
Hardcover(1)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal
Nederlands(1)
Aanbieding!

The green kitchen

Licht beschadigd
Luise Vindahl;David Frenkiel
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 23,99. Toevoegen aan winkelwagen
Het is een sfeervol boek met meer dan 100 supergezonde, overheerlijke recepten voor iedere dag. Met gerechten uit de hele wereld, tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie over gezonde voeding voor het hele gezin. Naast recepten als kruidenfrittata met groene asperges, broccolisalade met granaatappel, soep van tomaat en kikkererwten, verse sappen en chutneys en zelfgebakken brood, beschrijven David en Luise hun fascinerende leven in Zweden. Ze vertellen over hun moestuin, de reizen die ze maken en de grote eettafel waar ze aan eten, en gunnen zo iedereen een kijkje in hun keuken…
Lees verder
Aanbieding!

Veg!

Licht beschadigd
Hugh Fearnley-Whittingstall
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 31,99.Huidige prijs is: € 24,99. Toevoegen aan winkelwagen
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto – zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.
Lees verder
Aanbieding!

Hoe bak ik brood

Licht beschadigd
C_line Hughes;Emmanuel Hadjiandreou
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 22,99.Huidige prijs is: € 15,99. Toevoegen aan winkelwagen
Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met meer dan 60 eenvoudige, stap voor stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenrbood. Daarnaast is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Verder leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken.
Lees verder