Showing all 10 resultsSorted by latest

Het grote geschiedenisboek
Het Grote Geschiedenisboek
Het mooiste leesboek met de échte verhalen van de geschiedenis
De geschiedenis staat bol van de meest ongelooflijke verhalen. Allemaal waar gebeurd!
Lees over krokodillengevechten in de tijd van keizer Nero, de strijd van ridder Roeland tegen de Basken, de moord op Floris V, de spectaculaire ontsnapping van Hugo de Groot, het volksoproer tegen de gebroeders De Witt, zeeslagen en revoluties, Napoleon zijn Waterloo, het eerste vliegtuig, de loopgravenoorlog, de verzetskrant van Bernard IJzerdraat en nog veel en veel meer.
In dit boek komen al die historische verhalen aan bod, spannend verteld door bekende jeugdboekenschrijvers. Het Grote Geschiedenisboek lees je in één adem uit. En je leert meteen alles wat je voor school moet weten.
Geïllustreerd door Teun Berserik.
Leeftijd 9+

De drie kleine piraten
De piraten zetten koers naar het dolfijneneiland, waar de meerminnen voor het laatst gezien zijn...
Een geweldig boek om uit voor te lezen, en op elke pagina valt ook nog veel te zien.

Rijst & Risotto
Rijst vormt het basisvoedsel voor miljarden mensen en wordt al 15.000 jaar verbouwd. Hoeveel prachtige rijstgerechten moeten er wel niet bestaan? Toch zien wij rijst meestal als bijgerecht, simpel gekookt als vervanging voor aardappelen of pasta. In dit boek vind je veertig recepten waarin voor rijst nu eens de hoofdrol is weggelegd.
Wining&Dining-kok Thea Spierings laat zien how je rijstsoorten uit de hele wereld optimal lot hum recht laat zien hoe je rijstsoorten uit de hele wereld optimal tot hun recht laat komen. Speciale aandacht besteedt ze aan haar favoriete rijstgerecht:risotto. Met haar tips en trucs maak je perfect smeu risotto en vele andere originele rijstgerechten. Een boekje vol inspiratie: rijst hoeft nooit meer saai te zijn!

Pasta & Noedels
Italiaanse pasta en Aziatische noedels delen eenzelfde filosofie: behandel ze met zorg en aandacht, maar houd het simpel en laat de pure smaken voor zichzelf spreken. Geen wonder dat ze perfect passen in onze moderne keuken, die licht, smaakvol en niet te ingewikkeld moet zijn. Dit eeuwenoude basisvoedsel is nog helemaal van deze tijd!
Wining&Dining-kok Thea Spierings onthult veertig van haar favoriete recepten metal die verschillendedeegwaren. Vangeurige Thaise noedelsoep tot fijne spaghetti met garnaaltjes en tomaat... Haar inspiratie komt uit alle windstreken, maar allemaal zijn ze gezond, verrassend en eenvoudig te bereiden. Met Thea's tips en aanwijzingen laat je pasta en noedels schitteren als nooit tevoren!

Liefde en seksualiteit

Oneindige cirkel

Rupsje Nooitgenoeg (Prentenboek)

Op het potje – jongen

Hollandia vaarwijzers – Vaarwijzer De Engelse Oostkust
