447

Boeken

Prijs
Conditie
Uitvoering
Hardcover (1)
Paperback (1)
Characters
Soort
Thema
Serie
Taal

Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!

Superfit

Licht beschadigd
Fern Green
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 12,99. Toevoegen aan winkelwagen
Wil jij sterker en fitter worden? Of weten welke gerechten je het best vóór of juist ná je work-out kunt eten? In 'Superfit', hét kookboek voor sportliefhebbers, vind je talloze recepten die je kunnen helpen het meeste uit je lijf te halen. Denk aan een mokka-cashewsmoothie als oppepper voor je hardloopsessie of een smakelijke Mexicaanse salade, om je spieren te helpen herstellen na een zware work-out in de sportschool. Zo vind je allerlei sapjes, drankjes, lunch- en dinergerechten en heerlijke snacks om jouw sportieve leven naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor op een energieke work-out, herstel na een zware wedstrijd en voed je spieren met 'Superfit'!
Lees verder
Aanbieding!

Liever lokaal

Licht beschadigd
Annette Van Ruitenburg
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 9,90. Toevoegen aan winkelwagen
Elke dag een uniek recept met lokale producten uit het seizoen!
Met een voorwoord van Carlo Petrini, oprichter en voorzitter van Slow Food

Weten wat je eet en op zoek gaan naar het verhaal achter je eten - dat is waar 'Liever lokaal' over gaat. De meeste kookboeken geven recepten voor producten die voorradig zijn in winkel, keuken- en koelkast. Maar is het niet veel logischer uit te gaan van wat het land of de zee op dat moment te bieden heeft ?

je kunt tegenwoordig allerlei alerts op je telefoon krijgen - van hooikoorts tot filemeldingen - maar vreemd genoeg niet: 'de asperges bij boer Harmsen zijn deze maand op hun lekkerst!' 'Liever lokaal' is het eerste boek dat het hele jaar door en elke dag opnieuw antwoord geeft op de vraag: wat is er nu beschikbaar uit de natuur of uit de moestuin? Eten wat de nabije omgeving en het seizoen te bieden heeft hoeft beslist niet duur te zijn. Het vraagt alleen om een andere actie: de knop omzetten. De ingevlogen sperziebonen uit Kenia zijn vaak duurder - om over de vervuilende 'foodmiles' nog maar niet te spreken.

Lokale producten zijn niet alleen duurzamer, ze zijn ook met meer aandacht geproduceerd, zorgen voor meer biodiversiteit, hebben meer 'terroir' en meestal ook meer smaak!

Annette van Ruitenburg is een culinaire duizendpoot. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van Slow Food Texel en schreef eerder al succesvolle kookboeken samen met fotografe Ruth de Ruwe, onder andere over vergeten groenten en over Texel en de andere Waddeneilanden. René Zanderink is bioloog en journalist. Hij adviseert over (agro)biodiversiteit en is lid van de commissie Ark van de Smaak van Slow Food Nederland. Elsje Bruijnestein is culinair schrijver,fotograaf met een voorliefde voor Slow Food -koken met lokaal eten uit het seizoen, en mede-oprichtster van het Slow Food Convivium Gooi, Eem & Vecht.
Lees verder
Aanbieding!

Supergezond

Fern Green
Nieuwprijs Oorspronkelijke prijs was: € 19,99.Huidige prijs is: € 7,50. Toevoegen aan winkelwagen
Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade, verzorg je buik en darmflora met heerlijke kimchi en versterk je botten met een smakelijke kokossoep. Van je huid, weerstand en hart tot je buik, brein en botten: élk aspect van je lichaam komt aan bod. Zo ontdek je snel alle gezondheidsvoordelen die bepaalde voeding met zich meebrengt. Met 'Supergezond' geef je jezelf de ultieme gezonde boost.
Lees verder